Gradinita si cresa particulara, Paradisul Prichindeilor

 

Grădiniţă şi creşă particulară cu program prelungit în limba engleză şi germană, acreditată de MEN, Cluj Napoca

Grădiniţa cu Program Prelungit "PARADISUL PRICHINDEILOR", având obţinute toate avizele de funcţionare eliberate de: Autoritatea de Sănătate Publică a Judeţului Cluj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” judeţul Cluj, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj, este mediul creat din dragoste şi preţuire faţă de copil, este locul ideal în care fiecare copil va creşte şi se va dezvolta, fiind atent îndrumat pentru a găsi cea mai sigură cale spre reuşită.

Ne-am propus să fim speciali prin tot ceea ce întreprindem: de la amenajarea acestui loc magic în care am aşezat măsuţe, scăunele şi pătuţuri, toate aşa frumoase ca pentru prichindei, la jucăriile şi jocurile care încântă ochii şi imaginaţia copiilor, dar mai presus de toate la selecţia unei echipe de profesionişti capabili să ofere copiilor grijă, educaţie şi mai ales dragoste. De ce ? Pentru că vrem ca Grădiniţa cu Program Prelungit "Paradisul Prichindeilor" sa fie plină de copii fericiţi, sănătoşi, capabili să facă faţă oricarei provocări.

Grădiniţa cu Program Prelungit "PARADISUL PRICHINDEILOR" este locul feeric unde realitatea şi visul se întrepătrund dând naştere unui univers paradoxal în care se amestecă noul şi familiarul, cunoaşterea şi jocul, tradiţia şi inovaţia. Credem cu convingere că Grădiniţa noastră este una din instituţiile de referinţă ale învăţământului preşcolar clujean, devenind un mediu ideal de dezvoltare armonioasă a copiilor, de dezvoltare şi afirmare profesională a cadrelor didactice, un adevarat laborator de formare a unor generaţii de copii capabili de performanţe şi perfect adaptabili unei societăţi dinamice.

Str. Constantin Brancoveanu, nr. 22, Cluj Napoca
Tel: 0745 839 087; 0264 441 889
Fax: 0364 401 806
Email: [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU