Gruffalo. Desene Animate Online Dublat in Română

Scurtmetraj TV de animatie anglo-german realizat in 2009. Grufallo desene animate online dublat in romana.

Filmul se bazeaza pe cartea pentru copii cu acelasi nume de Julia Donaldson. Actorii care dau voci personajelor sunt nume cunoscute ale cinematografiei britanice: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, John Hurt si Tom Wilkinson. Filmul a avut parte si de o continuare in 2011, The Gruffalo’s Child.

Filmul de animatie The Gruffalo a primit nominalizari la Oscar si BAFTA si numeroase premii la festivaluri de film pentru copii sau de animatie.

Apasă pe butonul de mai jos ca să vezi Gruffalo Desene Animate Online Dublat in Română:

VEZI FILM (link extern)

Pe scurt, povestea din Gruffalo desene animate incepe cam asa: o veveriță roșie le spune puilor ei aventura unui soricel care se plimba prin padure in cautarea unei alune cu care sa isi astampere foamea. El intalneste pe drum trei animale de prada care vor pe rand sa il manance – mai întâi o vulpe, apoi o bufniță, apoi un șarpe. Soricelul isi folosește inteligența pentru a supraviețui.

Vezi aici o versiune în engleză:

 

Dacă aplicaţia nu se deschide poţi vedea filmul aici.

Mi-a placut si modul cum este narata povestea in filmuletul de mai jos, pentru copiii care cunosc sau invata limba engleza. De data nu vorbim despre Gruffalo desene animate ci despre o naratiune in care insa ritmul si pasiunea cu care este redata compenseaza lipsa miscarii si dau mult dinamism povestii.

Ți-a plăcut filmul? Dacă da, s-ar putea să îți placă și filmul Puiul de Gruffalo (Gruffulo’s Child) din 2011.

Carti cu Gruffalo

The Gruffalo – cartea in limba engleza

Gruffalo Activity Book

My First Gruffalo: Hello Gruffalo! Buggy Book, pentru copii 0+

Gruffalo’s Child Sound Book

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU