Hai hui in tara sunetelor. Ateliere de muzica si improvizatie pentru copii

03-31 August 2015
București

Hai hui in tara sunetelor. Ateliere de muzica si improvizatie pentru copii

Hai Hui in tara sunetelor este un nou concept de activitate reuneste si adapteaza notiuni din mai multe domenii: canto, teorie muzicala, arta teatrala, improvizatie, arts and crafts si dezvoltare personala. Acestea sunt inserate intr-o poveste-pretext(spectacol final), pe parcursul careia copiii le invata sub forma jocului sau a exercitiilor interactive.

 

ateliere educatie muzicala teatru improvizatie

 

Din 3 august incepem o noua grupa a modulului “Hai-hui in tara sunetelor”, un curs ce include elemente din mai multe domenii: canto, teatru, improvizatie, teorie muzicala, arts&crafts. Pe parcursul celor 8 sedinte ne vom juca pe ritmurile Allegrissimo ghidati de Metronom, experimentand diverse feluri de instrumente si modalitati de producere a sunetelor, formand o mica orchestra. In acest fel, fiecare copil va avea posibilitatea de a o dirija, iar ceilalti se vor adapta, aplicand elementele teoretice invatate, la cererea micului dirijor.

Vom invata pe rand cantecele si exercitii menite sa ii introduca pe cei mici in aparent dificila lume a teoriei musicale, ce se va transforma intr-un taram de poveste, in care toate elementele sunt aplicate, avand ca si corespondent un joc ritmico-motric sau o trasatura caracteristica personajelor animate.

Experimentele muzicale si confectionarea de instrumente vor fi doar cateva dintre surprizele fiecarei sesiuni. Iar la sfarsit, parintii vor fi cei care vor avea parte de o surpriza, o invitatie la spectacolul public al Piticilor Allegrissimi.

Inscrierile se fac pana duminica, 2 august, la adresa de email [email protected]  Locuri limitate. Grupe de max 10 copii.

 

Proiectul este conceput si sustint de catre profesionisti in domeniul artistic si psihopedagogic:

  • Ioana Mitu, soprana, Solist al Operei Nationale din Bucuresti, http://ioanamitu.com/
  • Irina Furdui, regizor la Opera Nationala din Bucuresti si violinist in cadrul No Mads & Ducu Bertzi Band, https://www.youtube.com/watch?v=_FtENxETcqc
  • Irina Badeanca, psihopedagog, psihoterapeut si logoped http://povestilogopedice.blogspot.ro/

https://www.facebook.com/povesti.logopedice

Modulul contine 8 sedinte, ce au continut de sine statator si se pot desfasura atat ca parte integranta a cursului, cat si ca ateliere separate.

 

Inscrierile se fac pana pe 2 august.

Contact: http://allegrissimo.ro/concept/

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
03-31 August 2015

Ora incepere:
18:00:00

Ora terminare:
19:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

City Stars

Județ:
sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Intrarea Sabitei nr 34 etaj 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL