Hai Sa Celebram Femininul. Clasa cadou de yin yoga @ Sâmbure | Braşov

Duminică 08 Martie 2020
Brasov

Cum vom alege sa celebram femininul?

Oferindu-i ce are nevoie cel mai mult, ce ai tu nevoie cel mai mult, intr-o lume in care esti multe pentru toata lumea si mult prea putin pentru tine, intr-o lume pe repede inainte, cel mai mult ai nevoie sa te simti in siguranta, ca poti sa respiri usurata si simti, poate prima data in mult timp, ca te poti relaxa complet si profund.

Vom asta face impreuna printr-o clasa de yin yoga, o forma blanda de yoga, cu miscari lente si realizate preponderebt la sol, menite sa ofere interiorizare si relaxare profunda alaturi de o energizare blanda la nivel corporal.

Si mai presus de aceasta,vom lucra cu elementul feminin apa, care se unduieste,isi face loc cu usurinta, poate si calma sau o intreaga furtuna de agitatie,iar impreuna cu elementul pamant ajuta in a da si a sustine viata.

Va invit sa va luati covorasul de yoga si sa celebram impreuna timp de o ora jumate, alegand sa ne relaxam gradual cu fiecare respiratie si pozitie.

Tinuta lejera,clasa deschisa oricarui nivel fizic

Costul: cadou, numar limitat de locuri: 10
Inscrieri in prealabil la 0740799279

Ce ma recomanda?

Buna, eu sunt Luiza si sunt Senior executive la a ma simti nelalocul meu in lume si Lead la anxietate si neacceptarea mea sau cel putin eram,pentru ca incet,incet am descoperit drumul inapoi spre mine prin yoga, Nlp si autocunoastere si asta vreau sa impartasesc si sa ghidez in fiecare clasa pe care o sustin.

Si multumesc frumos pentru gazduire, in spatiul lor de poveste, femeilor incredibile de la Sambure !!!

Â


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 08 Martie 2020

Program:
10:30 - 12:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL