Happy Halloween Party la Adventure Land Constanta | 29 Octombrie

Sâmbătă 29 Octombrie 2022
Constanta

A spus cineva HalloWeekend? Pentru că asta te așteaptă la Adventure Land: 3 zile înfricoșător de distractive și cu multe multe surprize. Mai multe decât firele de paie din mătura unei vrăjitoare!

Costumează-te în orice vrei tu și vino sâmbătă, duminică și luni seara să petreci de Halloween. Concursurile se vor ține lanț, pinata va fi pregătită sufletește să fie luată la bețe, dansăm, râdem, ne cățărăm și plutim în aer pe tiroliană!

🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃

🧙‍♀️ Bufet deschis: pizza, plăcintă de dovleac și mere, răcoritoare, apă plată, șampanie pentru copii

🧙‍♀️ Activități de Halloweekend: face painting, paradă de costume, pinata, dans și animație, totul într-un Adventure Land plin de energie și baloane, plus oglindă selfie 😬

🧙‍♀️ Cost: 100 lei pentru 3 ore de aventură, sâmbătă, duminică și luni în intervalul 17:00 – 20:00 (puteți veni în oricare și în oricâte dintre cele 3 zile) – include bufetul pentru copii și activitățile de mai sus.

Locuri limitate! Pentru rezervări și detalii ☎️ 0765 228 855

Nu i-am uitat pe părinți! Ba mai mult, am pregătit și pentru ei câteva surprize, cu doar un etaj mai jos, la Ninos Cafe & Bistro. Noi ne distrăm cu micii exploratori, voi vă luați o pauză bine-meritată la un cocktail făcut ca la carte și la o porție de muzică bună!

Unde? Adventure Land Constanta, Poporului 22A, Constanta

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 29 Octombrie 2022

Program:
De la 17:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL