Hashtag Pub. Terasa cu Loc de Joaca pentru Copii in Zona Obor, Bucuresti

  Cea mai recenta terasa cu loc de joaca pentru copii descoperita in vara lui 2016: Hashtag Pub din zona Obor, Sector 2, Bucuresti.

  La Hashtag Pub te asteapta o terasa generoasa, cu spatiu suficient si pentru parinti si copii, in forma circulara, iar in mijloc cu o curte interioara in care este o mica fantana arteziana.

  Iti dai seama ca fantana a fost atractia copiilor cand am fost noi in vizita. Copiii sunt fascinati de apa si unde gasesc o mica sursa de apa, o exploreaza si o exploateaza :-).

  Dar surpriza cea mare pentru copii este locul de joaca pentru copii mici si mari, un spatiu cu mult nisip, cu leagan si o casuta de lemn gen foisor.

  Hashtag Pub terasa cu loc de joaca pentru copii Bucuresti
  f/PubHashtag

  La Hashtag Pub terasa cu loc de joaca pentru copii, spatiul destinat copiilor este potrivit deoarece sunt si portiuni umbrite la locul de joaca, dar cel mai important aspect, este faptul ca locul de joaca este inchis – ingradit, copiii nu pot iesi in strada, se pot intoarce doar la terasa unde stau parintii lor. Sau se pot duce la toaleta din curtea in care este si locul de joaca.

  Hashtag Pub terasa cu loc de joaca pentru copii Bucuresti
  f/PubHashtag

  Mai am un motiv pentru care sa imi placa la Hashtag: fac pizza! Cand stam mai mult la terasa in familie, la un moment dat vine inevitabil si pofta de o pizza vegetariana, care imi place la nebunie.

  Iti recomandam si :

  10 restaurante cu locuri de joaca pentru copii in Bucuresti

  11 locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul. Locatii interesante de descoperit

   

  Clientii localului se declara in general multumiti de experienta avuta la Hashtag.

  Recenzii Facebook

  Facebook Reviews Hashtag Pub terasa cu loc de joaca pentru copii Bucuresti

  Desi mesele de la terasa sunt asezate la umbra, pe terasa nu prea bate vantul si de aceea e posibil sa aveti parte de o caldura insuportabila daca mergeti intr-o zi caniculara, asa cum s-a intamplat in cazul nostru.

  nisip Hashtag Pub terasa cu loc de joaca pentru copii Bucuresti
  f/PubHashtag

   

  Altfel locatia este numai buna de incercat, nu uita insa sa iei haine de schimb copiilor daca mai ai de gand sa mergeti si in alta parte dupa terasa, caci se vor murdari la nisip sau se vor uda la fantana arteziana.

  nisip Hashtag Pub terasa cu loc de joaca pentru copii Bucuresti
  f/PubHashtag

  Mancarea vine cam greu daca e terasa plina, asa ca incearca sa comanzi mai repede ca sa nu te prinda foamea pe nepregatite.

  Tati poate sa vada si meciuri la terasa, locatia pare sa exploateze bine competitiile importante de fotbal. Iar mami, de ce nu, poate sa iasa la o bere sa citeasca o carte buna 🙂 <<Ce sa faci cand iti iesi din fire. Ghid pentru copiii care nu isi pot stapani furia, Editura Trei>>

  Contact Hashtag Pub terasa cu loc de joaca pentru copii

  Hashtag Pub - terasa cu loc de joaca pentru copii Hashtag Pub hashtag terasa loc de joaca copii nisip terasa cu loc de joaca copii Hashtag Facebook Reviews Hashtag Pub - terasa cu loc de joaca pentru copii fb hash-tag-poza
  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU