Helen Doron English Studio

  Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze copiilor de toate varstele.

  Engleza pentru copii – peste 2 milioane de cursanți vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

  Aveţi toate motivele să alegeţi Helen Doron English, școala de engleză adorată de copii.

  • Copiii învaţă şi deprind limba engleză în mod natural şi îşi dezvoltă personalitatea, temperamentul, abilităţile de comunicare şi socializare.
  • Metodele de învăţare folosite iau în considerare stilurile diferite de învăţare ale copiilor și toate cursurile noastre sunt dezvoltate pentru a contribui la succesul copiilor şi tinerilor.
  • Programele noastre sunt create de experţi în învăţarea limbii engleze şi sunt predate de profesori special pregătiţi. Toate activităţile, cântecele, animaţiile şi jocurile sunt compuse şi produse special pentru a le oferi cursanţilor o experienţă provocatoare şi distractivă, care facilitează reţinerea vocabularului.

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 1

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. Verii nr 10

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU