Hermitage. urban spiritual hub | București

  UPDATE. Locatia este inchisa.

  Hermitage. urban spiritual hub este un spatiu dedicat comunitatii urbane, un loc pentru trai spiritual contemporan. Aici poti sa te reconectezi cu acea dimensiune de dincolo de minte, sa faci yoga, sa meditezi, sa asculti muzica mistica si invataturi.

  Spatiul reuneste o sala de meditatie cu o capacitate de 200 de persoane si un spatiu de 40 mp aflat la etajul 2. Din respect pentru spatiul de practica, in sala mare de meditatie se intra fara incaltaminte si se pastreaza o stare de atentie treaza, calm si relaxare.

  Te invitam sa descoperi aceasta oaza de spiritualitate, aflata în centrul Bucurestiului!

  A fi prezent si a-ti trai adevarul, devine mai usor alaturi de cei interesati de spiritualitate, in sanctuarul unui templu urban.

  Adresa: str. Mihai Eminescu, nr. 127, București
  Cum ajungi? Zona Piata Gemeni, in apropierea intersectiei cu Str. Vasile Lascar si Str. Viitorului. Mijloace de transport: tramvaiele 5, 16, autobuzele 133, 135, toleibuzele 79, 86, autobuzul de noapte N123 – Statia Piata Gemeni.
  Email: [email protected]
  Website: www.hermitageurban.ro

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Mihai Eminescu, 127

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU