Hidden Bucharest Bike Tour – 1 septembrie 2018

Sâmbătă 01 Septembrie 2018
București

Ne-am intors cu unul din cele mai faine proiecte urbane pe bicicleta. Povesti noi, oameni vechi si noi, aceeasi voie buna pe carari urbane pentru a descoperi secretele Bucurestiului. Hidden Bucharest se va desfasura pe 1 septembrie 2018.

Cat costa?
Turul este gratuit, dar noi indemnam pe oricine sa doneze o suma modica la finalul turului, pentru incurajarea proiectelor viitoare si aprecierea muncii depuse de ghid..

Unde?
Aventura pe bicicleta porneste de la Universitate, din fata hotelului Intercontinental.

Cand?
Sambata, 14 iulie, ora 12, in fata hotelului Intercontinental, la piata Universitatii.

Cui se adreseaza?
Aceasta tura pe bicicleta este catalogata ca fiind o tura usoara ce va insuma 35 de km, pe drumuri urbane fara obstacole sau pericole. Este o tura dedicata tuturor celor care doresc sa se relaxeze pe bicicleta, imbinand aventura cu pedalatul. Pe drumurile cu circulatie publica vom respecta semnele rutiere. Vom vizita mai multe obiective, unele strategice, locuri parasite, uitate de vreme, ce au fost candva parte integranta a orasului Bucuresti.

Informatii utile:
Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Septembrie 2018

Program:
12:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL