Hotel Transilvania. Expoziție Interactivă la VIVO Constanța

15 Noiembrie - 01 Decembrie 2019
Constanta

Între 15 noiembrie și 1 decembrie toți prichindeii sunt invitați la expoziția interactivă și educativă, HOTEL TRANSILVANIA!
Cei mici vor putea să își demonstreze curajul în tunelurile pregătite pentru ei, să evadeze din acestea și să dovedească faptul că merită să fie acceptați ca oaspeți ai Hotelului. În plus, binecunoscutele personaje din HOTEL TRANSILVANIA își vor face apariția și pentru câteva poze alături de cei mici.

• Accesul este gratuit, iar programul este următorul: luni – duminică – între 12:00 – 20:00 (15 noiembrie – 1 decembrie)
• Programările se pot face direct la biroul de informații (în persoană), prin completarea formularului sau e-mail ([email protected]), în intervalul 11:00 – 20:00.
• Dacă alegeți să faceți programarea prin e-mail, vă rugăm să menționați următoarele informații:
– Nume copil
– Nume părinte
– Telefon părinte
– E-mail parinte
– Vârstă copil
– Ora si ziua în care doriți să veniți. (Luni – Duminică, 12:00 – 20:00)
• Indiferent de modalitatea de înscriere, toți tutorii copiilor au obligația să completeze formularul fizic de înscriere.
• În cazul în care nu puteți ajunge în ziua programării, vă rugăm să reveniți cu un telefon pentru reprogramare.

CASTELUL
Castelul găzduiește întâlnirea și marele show al personajelor faimosului Hotel Transilvania, personaje ce vor fi prezentate de Mavis, fiica lui Dracula.

TUNELUL DE EVADARE A LUI DRACULA
Tunelul de evadare a lui Drac e prima fază a rutei de scăpare. Jocuri interactive pline de surprize (coduri ascunse, chei, fundături, efecte înfricoșătoare, dar amuzante.) Supravegheați de animatori, părinții intră împreună cu copiii și încearcă să găsească drumul către laboratorul lui Frankenstein.

LABORATORUL LUI FRANKENSTEIN
Dacă găsiți pasajul secret din tunelul lui Dracula, vă veți trezi direct în laboratorul lui Frankenstein. Butoane provocatoare pe care n-ar trebui să apeși, vor declanșa surprize si efecte de lumini.

TUNELUL MUMIEI MURRAY
Chiar dacă puteți scăpa din laboratorul lui Frankenstein și ajungeți în pasajul cu temă egipteană a lui Murray, tot trebuie sa fiți foarte atenți. Ochii De Laser pot fi declanșați de pietrele secrete. Dacă treceți de lasere, atunci puteți scăpa din tunel.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

ZIDUL DE COLORAT A LUI BLOBBY
Copiilor le place să coloreze cu cretă pe pereți. Ei nu vor avea restricții pentru că sunt niște mici “monștrii”, nu-i așa?!

CABINA DE ȚIPAT A LUI DENNIS
Ca și monstruleț, trebuie să dovedești că ești suficient de speriat de oameni. Țipă cât poți de tare pentru a merita să fii oaspetele hotelului.

TU CE MONSTRU EȘTI?
Ești suficient de înalt să fii Frank sau mic să fii Dennis? Masoară-te dacă ai curaj!

TRANSFORMĂ-ȚI PRIETENII ÎN MUMII
Cât de repede poți transforma prietenii sau părinții într-o mumie? Arată-ți calitățile de monstruleț în acest concurs!
ÎNTÂLNIRE CU PERSONAJELE PREFERATE
Bucurați-vă de un show interactiv prezentat de Mavis, fiica lui Dracula. Nu uitați să faceți un selfie cu Unchiul Frank!

Mai multe detalii la biroul de informații din VIVO! Constanța.

Detalii Eveniment

Perioada:
15 Noiembrie - 01 Decembrie 2019

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL