IEsc 2019 @ Parcul Izvor

21-23 June 2019
București

Creart vă invită în weekend-ul 21 – 23 iunie, în Parcul Izvor, la zona de folclor reinterpretat – IEsc din cadrul Festivalului Internațional de Folclor FIF – Muzici și Tradiții în București 2019!

🌺 Ajuns anul acesta la cea de-a V-a ediție, IEsc celebrează unul dintre cele mai semnificative simboluri românești – IA – această suberbă piesă din portul popular care a devenit brand de țară și o permanentă sursă de inspirație în diverse domenii.

🍀 Organizat cu ocazia Zilei Universale a Iei, evenimentul propune publicului o serie de activități artistice, care îmbină latura tradițională cu cea modernă: concerte de folclor reinterpretat, studiouri foto profesionale, colțuri de make-up și hairstyling, proiecție de film românesc, ateliere creative dedicate motivelor tradiționale, bazar și o zonă gastronomică și de relaxare.

#IEsc arată an de an cum reușesc elementele tradiționale românești să se integreze în contemporan, o fuziune între vechi și nou, între trecut și prezent, toate din dorința de a conserva acele elemente care ne diferențiază sau ne apropie de alte culturi și care contribuie la definirea identității noastre, dintr-o perspectivă urbană, contemporană, românească.

Intrarea este liberă!
Revenim cu programul în curând!

Detalii Eveniment

Perioada:
21-23 June 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL