În căutarea ritmului. Atelier muzical 0-7 ani la Playhut

11:00 - 12:00
Sâmbătă 21 Noiembrie 2020
București

Ofertă specială! Adu încă 4 prieteni și primești atelierul gratis! SAU Adu încă 3 prieteni și primești 50% reducere la atelier! Oferta este valabilă și la abonamente.

Ne dorim ca atelierele noastre să nu reprezinte o sursa de îngrijorare pentru participanți, așa că vă încurajăm să veniți constant și împreună de aceleași persoane, pentru a reduce riscurile întâlnirii cu persoane necunoscute.

Vă invitam la un atelier de muzică, mișcare și voie bună. Atelierul oferă un moment de relaxare și socializare pentru părinți și o ocazie de a prezenta celor mici piese muzicale clasice, accesibile, care să le deschidă apetitul pentru muzică.

Muzica face bine celor mici, mai ales cea cantată la instrumente adevărate, calde.

Atelierul muzical este adresat copiilor cu vârste de 0-7 ani și părinților lor și va fi organizat la Playhut, un spațiu generos, care permite suficientă distanțare între participanți. Dacă vremea permite, activitatea va fi susținută afară, pe terasă.

Pentru organizarea în condiții optime a atelierului este obligatorie înscrierea prin opțiunea „Rezerva loc” sau prin trimiterea unui mesaj, sau telefonic la 0770 183 668. Plata se va face în momentul atelierului, la Playhut (cash sau card), iar costul este de 60 lei. În acest preț este inclusă și intrarea la locul de joacă – înainte sau după atelier copiii și părinții pot rămâne la joacă și, de ce nu, la o gustare delicioasă. Oferim și opțiunea de abonament pentru 4 ateliere, la prețul de 190 lei. Cele 4 ședințe trebuie consumate în maxim 6 săptămâni.

Alături de noi va fi Claudia, mama a doi băieți de 13, respectiv 15 ani. A absolvit Conservatorul din București și are o experiență de peste 20 ani în predarea muzicii pentru copii de toate vârstele în cursuri individuale sau grupuri. Profesoara de pian, flaut și voce, a lucrat în școli din Elveția și Romania. A cântat în corul „Preludiu”, a colaborat cu Teatrul de Operetă din București, a lucrat în redacția muzical-simfonic la Radio Romania Cultural.

Ce aduce muzica în viața unui copil? O activitate plăcută, care îi da încredere în sine, care cere dezvoltarea atenției, concentrării, care îi dezvoltă coordonarea și creativitatea. Pe termen lung, copiii care fac muzica își dezvoltă o atitudine sănătoasă pentru studiu, indiferent de subiect. Ei înțeleg, poate mai bine decât alți copii, ca pentru a face bine ceva e nevoie de exercițiu, de timp, de o atitudine pozitivă fața de muncă.

Unde? Str. Sfintii Voievozi nr 60, Bucuresti


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Noiembrie 2020

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL