Inscrieri la atelierul de Astronomie pentru copii (8-13 ani)

00:00:00 - 00:00:00
10-18 Septembrie 2012

Copiii sunt dornici sa afle cat mai multe despre univers si despre cerul instelat, de aceea acest atelier pentru copii ii ajuta sa descopere Astronomia.

In fiecare miercuri de la ora 18.30, incepand cu 19 septembrie, pe parcursul celor 4 întâlniri ale acestui atelier, pasionaţii de astronomie şi cei curioşi să exploreze cerul înstelat al nopţii vor parcurge o călătorie de milioane de ani lumină, pornind de pe Terra şi oprindu-se în cele mai îndepărtate galaxii ale Universului.

Astronom din pasiune, autor a peste 14 000 de observaţii de stele variabile, Adrian Sonka îi ghidează pe cei mici printre stele, nebuloase şi galaxii cu răbdarea, umorul şi relaxarea profesorului pasionat de ceea ce predă.

Pe parcursul ședințelor teoretice copiii vor asista la trei prezentări familiarizându-se cu aspectul cerului cu ochiul liber și prin telescop și cu modul în care este alcătuit Universul.

Cel de-al patrulea atelier al cursului de astronomie se va ține la Observatorul Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” unde copiii își vor face propriile observații astronomice sub îndrumarea lui Adrian Șonka, lectorul cursului și coordonatorul observatorului.

Cost: 160 ron

Cost redus: 150 ron (card fidelitate)

Numar maxim persoane: 15

Pentru mai multe informatii privind Structura cursului si modalitatea de inscriere la acest curs pentru copii, dati click aici.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
10-18 Septembrie 2012

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Scoala de Arte si Maniere

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Popa Soare, nr. 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL