Inscrieri pana la 26 Iulie pentru atelierele gratuite pentru copii MiniMe Praktik

MiniMe Praktik – Ateliere GRATUITE de creaţie şi îndemânare pentru copii

In perioada 30 iulie – 3 august 2012, Fundaţia Nadia Comăneci şi Praktiker România organizeaza activitati pentru copii gratuite, în limita locurilor disponibile.

Atelierele „MiniMe Praktik” se adreseaza copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani si sunt ateliere de creaţie şi îndemânare care au ca scop educarea copiilor în spirit creativ şi totodată practic, învăţându-i pe cei mici să înfrumuseţeze diverse obiecte casnice uzuale  sau să realizeze obiecte utile şi deosebite din materiale care au la bază o cu totul altă întrebuinţare.

Copiii vor învăţa, spre exemplu, să decoreze şi să personalizeze o ramă foto din lemn sau un ghiveci de lut pentru flori, dar şi să creeze diferite personaje din linguri de unică folosinţă, o mască de carnaval sau un suport de pixuri din tuburi de carton rămase de la sulurile de hârtie sau de la prosoapele de bucătărie.

Materialele necesare pentru desfăşurarea atelierelor sunt puse la dispoziţie de Fundaţia Nadia Comăneci, iar obiectele create în cadrul Atelierelor „MiniMe Praktik” vor fi expuse pentru două săptămâni în magazinele Praktiker din Bucureşti.

De asemenea, imagini surprinse din timpul atelierelor vor fi expuse pe site-urile Fundaţiei Nadia Comăneci, Centrului MiniMe şi Praktiker România.

Program: de luni 30.07 – până vineri 3.08  grupa 1 de la 16.30, grupa 2 de la 17.30

5 şedinţe x 60 minute / grupă

20 copii, repartizaţi în două grupe

Dată limită de înscriere: 26 iulie 2012

Pentru înscrieri şi alte informaţii sunaţi la 0741.199.600 sau trimiteţi un email la [email protected]

Mai multe detalii gasiti aici.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU