Insula copiilor – Loc de joaca

  Insula Copiilor este locatia special pregatita pentru sezonul cald si situata la 100m de Balonul Copiilor, in spatele restaurantului Herastrau, pe malul lacului. Cei peste 3000m.p., vegetatia, copacii, iazul cu testoase, ii confera un farmec aparte.

  Pe insula se afla o scena cu 125 de locuri, unde au loc frecvent spectacole de teatru de papusi, circ, karaoke, jocuri si concursuri.

  Barul, unde parintii pot servi toata gama de produse naturale, racoritoare, dar si alcoolice se afla situat in mijlocul insulei, langa scena. Aici ei se pot relaxa vizionand programele TV, pot juca biliard, tenis de masa, sah, table, remi.

  Pe insula este amplasat un magazin de jucarii, baloane si tot soiul de articole pentru copii. In stanga podului de la insula, exista o corabie cu jocuri electronice unde se poate juca: fotbal, hockey pe masa, flipper, box.

  Pentru petrecerile care au loc la insula, exista cateva copertine foarte mari unde copiii isi pot face aniversarile si pot sta cu invitatii lor. De asemenea, mai exista un stand cu produse specifice romanesti si un gratar unde clientii pot servi diverse preparate(ciorba de pui, ciorba de burta, mici, carnati, cascaval pane, cartofi prajiti, salate, prajituri, clatite, etc).

  In cateva locuri, sunt amplasate pe insula vitrine unde sunt expuse animale impaiate (urs, mistreti, vulpe, caprioare, iepure, jder, pisica salbatica, dihor).

  O buna parte din suprafata insulei este ocupata cu cele 10 jocuri gonflabile uriase.

  Toate copertinele de la insula, barul si scena sunt asigurate pentru vreme nefavorabila si se pot inchide complet. De asemenea jocurile gonflabile sunt asigurate cu prelate speciale care le protejeaza de ploaie.

  Atunci cand vremea este nefavorabila, se pot folosi jocurile electronice, biliard, tenis de masa si se pot urmari spectacole la scena sau programul de karaoke.

  Programul la insula este de Marti-Duminica, intre orele 10-20, din luna mai pana in luna octombrie, atunci cand distractia se muta in Balonul Copiilor.

  Amplasament, harta, contact, rezervari

  INSULA COPIILOR este situata in incinta Complexului Herastrau, din Parcul Herastrau, iar accesul auto este din Sos. Nordului 7-9.

  Tel de contact : 0721/223272; 0721 261 632
  email : [email protected] /

  Pentru program spectacole si alte detalii vizitati site-ul:  http://www.insulacopiilor.ro/

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 1

  Oraș:
  Bucureşti

  Adresa:
  Sos. Nordului 7-9

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU