Intalnire informala pentru parinti – Vorbim despre scoala Montessori

Joi 10 Octombrie 2013

Eveniment pentru parinti – Intalnire informala pentru parintii interesati de educatia Montessori

In Bucuresti se face educatie Montessori, de cca 6 ani, atat in invatamant prescolar (cresa si gradinita) cat si scolar (incipient).

Daca decizia de a alege o gradinita Montessori nu este una foarte grea, alegerea scolii ridica insa mai multe semne de intrebare parintilor.

De aceea, Raluca Dobre ne invita joi 10 octombrie la o intalnire de parinti cu parinti la care putem afla mai multe informatii despre sistemul de invatamant scolar Montessori din Bucuresti.

Organizatoarea evenimentului este Raluca Dobre, o mamica pasionata de pedagogia Montessori si care a creat pe Facebook grupul Imi place Montessori, pentru ca parintii interesati de Montessori sa poata comunica intre ei.

Despre eveniment, citam direct de la Raluca:

„Imi place Montessori si visez copiii mei sa urmeze educatia Montessori pana la 18 ani. In ultimele luni, am intalnit mai multi parinti care au abordat, ca si mine, tema scolii Montessori, pentru ca este atat de diferita de scoala traditionala. Astfel, m-am gandit ca ne-ar ajuta, ca pe o comunitate in formare, sa ne lamurim impreuna cateva aspecte legate de educatia practica in scolile Montessori, evaluarea copiilor de care simtim nevoia atat de mult pentru ca am fost toti crescuti in sistemul traditional, perspective de viitor pentru copiii nostri si alte detalii de interes.

Mamicile Miruna Grigorescu si Miruna Jovin care au copii cu varsta de scoala au fost de acord cu generozitate sa ne povesteasca intr-o intalnire informala despre experienta lor cu scoala Montessori si sa ne raspunda la intrebari multe si trasnite care sa ne consolideze increderea noastra intr-un viitor Montessori.

Pentru cei dintre voi care va aflati in imposibilitatea de a veni fara copii, acestia sunt bineveniti. Din experienta proprie, participarea mea atenta la o intalnire de adulti nu e compatibila cu prezenta copiilor mei, asa incat ii voi lasa pe ai mei acasa 🙂

Imi puteti confirma participarea voastra direct la evenimentul creat aici sau la adresa mea de mail [email protected]

Participarea este gratuita dar se face pe baza de inscriere.

 

GoKID sustine educatia Montessori, asa ca….ne vedem acolo 🙂

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Joi 10 Octombrie 2013

Program:
19:00:00 - 19:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Gradinita Monterra

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Raspantiilor nr. 15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL