Intersecțiile de sâmbătă pentru copii 8-14 ani cu Emanuel Socaciu

11:00 - 13:00
Sâmbătă 09 Noiembrie 2019
București

Ce-ai să te faci când o să fii mare? Cine nu a auzit asta măcar o dată în viața lui?

”Adulții fac și spun tot felul de lucruri stranii. Uneori, copii fiind, ne fascinează (ne promitem că vom fi și noi ca unchiul acela cool când vom crește), alteori ne agasează (interdicții, preferința inexplicabilă pentru legume, etc). Mai au și servicii la care trebuie să meargă, și care aparent îi preocupă excesiv. De ce trebuie să muncească? Nu ar fi mai bine să stea acasă și să se joace cu noi? Atelierul își propune să exploreze imaginea pe care și-o formează copiii cu privire la viața de adult. Ce fel de proiecții și formează? Au un ideal de persoană pe care își propun să îl realizeze în viața lor de „oameni mari”?”

Aceasta e provocarea pe care ne-o propune în Intersecțiile de sâmbăta viitoare trainerul nostru, Emanuel Socaciu.

Emanuel este conferențiar la Facultatea de Filosofie, unde predă filosofie morală și etică aplicată. De asemenea, este tătic al unui baiețel de șase ani, plin de întrebări, care adesea îl pun pe tati în încurcătură mai mult decât întrebările pe care le primește la conferințe și simpozioane.

În acest sezon, Intersecțiile pentru copii sînt axate pe gîndirea critică, cultivarea și stimularea ei, fiind rezultatul unei colaborări de durată cu Centrul Centrului de cercetare în etică aplicată. Copiii și tinerii vor lucra cu filosofi din cadrul centrului în jurul mai multor teme ca internetul, puterea, prietenia, liderii, munca, vacanța, cumințenia.

Intersecțiile pentru copii din 9 noiembrie sunt dedicate copiilor între 8 și 14 ani. Așteptăm copiii să se înscrie la atelier, până vineri, 8 noiembrie.

Unde? Rezidența BRD Scena9, Str. Ion Luca Caragiale, nr. 32, Bucuresti

Pentru înscrieri vă rugăm trimiteți un mesaj privat pe pagina Rezidența BRD Scena9 cu numele și vîrsta copilului.

Participarea este gratuită.

Intersecțiile de miercuri și Intersecțiile de sîmbătă pentru copii sînt un proiect creat și dezvoltat de scriitoarea Svetlana Cârstean. Intersecțiile de miercuri și Intersecțiile de sîmbătă pentru copii se desfășoară în cadrul unui parteneriat de durată cu BRD Societe Generale. Sînt finanțate de Fundația9 și co-produse de Rezidența BRD Scena9.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 09 Noiembrie 2019

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL