Intersecțiile de sâmbătă pentru copii. Atelier dedicat copiilor 8-12 ani

Sâmbătă 12 Octombrie 2019
București

A doua întîlnire a Intersecțiilor de sîmbătă pentru copii va fi despre prietenie, iar trainerul din 12 octombrie este Cristina Voinea. Cristina predă filosofie și etică aplicată la Academia de Studii Economice și la Universitatea din București. Este cercetătoare a Centrului de cercetare în etică aplicată, unde urmărește etica și politica noilor tehnologii.

De ce despre prietenie? ”De ce avem nevoie de prieteni? Între un friend și-un unfriend sau un like și-un dislike, ne așteaptă prietenii adevărați. De ce sunt prietenii importanți și de ce avem nevoie de ei? Ce calități trebuie să aibă un prieten bun? Putem avea prieteni perfecți? Dar prieteni la distanță? Care e diferența între un prieten de pe Internet și unul real? Pot animalele să ne fie prieteni? Ce le datorăm prietenilor și cum facem să păstrăm o prietenie? De ce ne supărăm prietenii și cum îi împăcăm? Și, mai ales, ne pot fi părinții și bunicii prieteni?” (Cristina Voinea)

În acest sezon, Intersecțiile pentru copii sînt axate pe gîndirea critică, cultivarea și stimularea ei, fiind rezultatul unei colaborări de durată cu Centrul Centrului de cercetare în etică aplicată. Copiii și tinerii vor lucra cu filosofi din cadrul centrului în jurul mai multor teme ca internetul, puterea, prietenia, liderii, munca, vacanța, cumințenia.

Intersecțiile pentru copii din 12 octombrie sînt dedicate copiilor între 8 și 12 ani. Așteptăm copiii să se înscrie la atelier, pînă vineri, 11 octombrie.

Pentru înscrieri vă rugăm trimiteți un mesaj privat pe pagina Rezidența BRD Scena9 cu numele și vîrsta copilului.

Unde? Rezidența BRD Scena9, Str. Ion Luca Caragiale, nr. 32, Bucuresti

Participarea este gratuită.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 12 Octombrie 2019

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL