Itsy Bitsy FM va invita la ZAPA Petrecere!

Sâmbătă 08 Septembrie 2018
București

Itsy Bitsy FM invita copiii si parintii sa ia parte la ZAPA Petrecere, ultima petrecere din vacanta Familiile vor avea parte de muzica, jocuri, ateliere, concursuri si multe premii. Iata ce surprize ne asteapta la eveniment.

ZAPA Petrecerea are loc pe 8 septembrie, de la ora 10:00 la 20:00, in Parcul Lumea Copiilor (langa Palatul Copiilor). Sunt peste 10 ore de distractie si joaca, in care copiii si parintii vor avea ocazia sa participe la ateliere creative, sa vorbeasca Live la radio si sa se relaxeze in ultimul weekend de vacanta.

Da join evenimentului Facebook ZAPA Petrecere! Ultima petrecere din vacanta! si ramai la curent cu toate noutatile!

Program

Transmisiuni Live din Radiomobilul Itsy Bitsy

Itsy, Bitsy, Super Zapa si toti realizatorii radioului ii invita pe copii la Radiomobilul Itsy Bitsy, de la ora 10:00 la 17:00. Cei mici sunt asteptati sa-si povesteasca cele mai tari amintiri de vacanta, in direct, de la microfonul din studioul pe roti.

Itsy Bitsy Show

De la ora 17:00, ne distram cu totii la scena, cu artisti mari si mici, cantareti si dansatori, magicieni si scrimeri. Bineinteles, concursurile si premiile vor fi nelipsite.

Activitati pentru toata familia

Pe tot parcursul celor 10 ore de distractie, vor fi si multe, multe activitati pe aleile parcului: ateliere de art&craft, jocuri, prezentare de cluburi extrascolare (limbi straine, karate, dans, balet, sport, muzica, inteligenta emotionala etc), face painting, concursuri cu premii, muzica si dans, intreceri amuzante.

Afla detalii in plus pe site-ul Itsy Bitsy.

harta-refacuta-1024x628

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Septembrie 2018

Program:
10:00 - 20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul Lumea Copiilor

Județ:
Sector 4

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Vacaresti

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL