Jazz in the Tram cu SLjazzing @ Timișoara

Sâmbătă 23 Februarie 2019
Timisoara

SLJazzing, initiatori ai seratelor de Jazz in locatii inedite, revine cu o noua propunere pentru pasionatii de muzica Jazz, de data asta in Timisoara.

Este vorba despre o plimbare muzicala cu Tramvaiul Turistic ce strabate orasul de pe Bega, totul pe acorduri Jazzy.

Vino sa iei parte la o adevarata călătorie in timp, unde urechile iti vor fi delectate cu un concert Live susținut de Sorina Rotaru Trio, iar simturile iti vor fi antrenate printr-o plimbare cu mașinile de epoca puse la dispoziție de către Vintagecar.

Pe partea gastronomica veti putea savura un meniu prestabilit compus din Starter, Main Dish și Desert, dichisit de catre cei de la Homemade Restaurant & More.

Fie ca sunteti iubitori de vintage, pasionati de muzica Jazz sau pur si simplu un cuplu de îndrăgostiți in cautarea unei experiente memorabile – cu totii sunteti asteptati Sambata seara, pe 23 februarie orele 19:00, in Timisoara, la Muzeul de transport public Corneliu Miklosi (Bvd Take Ionescu 83).

Mașinile de epoca vor pleca din Piața 700 și va vor aduce la tramvai începând cu orele 17:00, 17:40 și ultima mașina 18:20 către Muzeul Corneliu Miklosi.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Februarie 2019

Program:
19:00 - 22:30

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL