Jocurile de Cooperare Sunny Games și Plăcerea de a Te Juca

Conceptul din spatele jocurilor de cooperare Sunny Games a plecat de la o simplă întrebare: Ce înseamnă cu adevărat să te joci?

Cu toții putem face diferența între un joc și o competiție – părinții sunt poate cei mai avizați în acest domeniu. Tuturor ni s-a întâmplat să trăim experința unui joc acaparat de dorința de a câștiga. În astfel de situații, distracția generată de un joc se transformă într-o competiție care va face diferența dintre câștigători și învinși. Conceptul din spatele jocurilor Sunny Games este menit să combată ideea de înfrângere, aducând victorie tuturor jucătorilor!

În ce constă victoria în jocurile de cooperare?

Cooperarea se bazează pe comunicare, muncă în echipă dar și pe o gândire colectivă care să rezulte într-o strategie câștigătoare! Atunci când victoria nu mai este o prioritate, adevăratele avantaje ale jocului ies la suprafață.

Drumul către victorie devine o adevărată provocare și un prilej pentru punerea în practică a calităților fiecărui jucător. Așadar, când vine vorba de jocuri de cooperare, adevărata victorie stă în bucuria unui câștig alături de echipa ta!

La Sunny Games, victoria implică mai mult decât un titlu. Victoria aduce cu ea noi prietenii, talente nedescoperite, amintiri de neuitat și informații interesante de cultură generală! Câștigă cele mai speciale momente alături de echipa ta, cu jocurile de cooperare Sunny Games.

Care sunt principalele avantaje ale jocurilor în echipă?

Sunny Games aduce un plus fiecărui joc pe care vi-l oferim. Dezvoltarea personală este un aspect luat în vedere de fiecare joc în parte, indiferent de categoria de vârstă sau tematica acestuia.

În timpul unei runde de joc, fiecare membru al echipei are șansa de a-și descoperi noi abilități. Un astfel de context poate îndepărta atribute precum timiditatea sau frica de eșec și stimulează capacitatea de comunicare și lejeritatea cu care își exprimă ideile și părerile.

Cooperarea este dovada unei gândiri libere și fără inhibiții. Cu jocurile Sunny Games, copiilor le este introdusă o lume plină de aventură, distracție și entuziasm, care le alimentează dorința de a evolua alături de ceilalți.

Unde-s mulți, puterea crește!

Prezintă-i copilului tău frumoasa lume a jocului în echipă și oferă-i cele mai distractive amintiri alături de cei dragi! Jocurile de la Sunny Games sunt un prilej de cunoaștere, formare a noilor prietenii și petrecere a timpului într-un mod amuzant și productiv. Cu ajutorul jocurilor de cooperare, copilul tău va învăța cea mai frumoasă definiție a victoriei!

DISTRIBUIE
Jocurile de cooperare Sunny Games sunt inspirate din realitate. Ele stimulează implicarea tuturor jucătorilor, indiferent de vărstă, dezvoltând astfel spiritul de echipă şi cooperarea. Toată lumea căştigă! Astfel la finalul jocului nu rămâne nimeni supărat. Prezintă-i copilului tău frumoasa lume a jocului în echipă și oferă-i cele mai distractive amintiri alături de cei dragi! Jocurile de la Sunny Games sunt un prilej de cunoaștere, formare a noilor prietenii și petrecere a timpului într-un mod amuzant și productiv. Cu ajutorul jocurilor de cooperare, copilul tău va învăța cea mai frumoasă definiție a victoriei!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU