Justin si Cavalerii (2013). Film pentru copii

00:00:00 - 00:00:00
21-27 Februarie 2014

O poveste animată despre prietenie, onoare şi curaj Justin și cavalerii urmăreşte un băiat în aventura sa de a deveni Cavaler.

justin-and-the-knights-of-valour-989140l-175x0-w-c4302ce3Justin (Freddie Highmore) locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are cu totul alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat.

După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrăjitorul Melquiades (David Walliams) şi pe arătosul Sir Clorex (Antonio Banderas).

Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.

Regia Manuel Sicilia

Cu Antonio Banderas, Saoirse Ronan, Freddie Highmore

Gen film Animaţie

Durata 90 minute

Audienta generala

Program filme pentru copii

Movie Vip Caffe

Sâmbătă-Duminică : 09:00 (3D)

 

Detalii Eveniment

Perioada:
21-27 Februarie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL