Kids Culture Club

   

  Cursurile pentru copii – Descopera lumea prin arta- ii invita pe copiii intre 6 si 12 ani sa descopere lumea artelor vizuale, pas cu pas, să se joace cu culorile și formele, să descopere pictura, modelajul și tehnicile artistice, într-o atmosferă relaxantă și jucăușă.

  Prin desen, pictură, colaj, modelaj și alte activități copiii își vor dezvolta creativitatea și imaginația, descoperind lumea artei. Toate atelierele sunt însoțite de prezentări vizuale, cu exemplificări din istoria artei, adaptate fiecărei teme și vârste, în parte.

  Începând din 16 octombrie 2012, Kids Culture Club și Studio Creativ invită copiii de 6-12 ani la noile cursuri de artă, desfășurate într-o casă frumoasă și foarte primitoare, la sediul Kids Culture Club.

  Atelierele, împărțite în 5 module, a câte 5 ședințe, de 2 ore au loc în perioada 16 octombrie 2012 – 30 mai 2013, în zilele de marți (grupa de vârstă 6-8 ani) și joi (grupa de vârstă 9-12 ani)¸ orele 18.00-20.00.

  Pentru programul complet accesati acest link.

  Coordonatori ateliere: Doina Anghel (Studio Creativ) și Oana Cîrjan (Kids Culture Club)

  Tarif:   50 lei/1 atelier de 2h, 200 lei/1 modul/5 ateliere (dacă plata se efectuează în avans.

  Plata se poate efectua prin transfer bancar în contul Studio Creativ Anghel: RO11INGB0000999902858430, ING Bank Bucuresti sau în numerar în ziua începerii atelierelor

  Informații și înscrieri: e-mail: [email protected] tel. 0724 569 037

   

   

  Detalii Locație

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  str.Vasile Lascăr, nr. 69

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU