Kindermusik – Atelier gratuit de limba engleza prin muzica si miscare

​Demo Kindermusik – Atelier gratuit de limba engleza prin muzica si miscare, 27 Februarie 2014, orele 11-11.30

Învăţăm limba engleză prin muzică şi mişcare. Atelier pentru copii de 18 luni – 3 ani.

Toţi părinţii dornici să cunoască împreună cu copilaşii lor lumea KINDERMUSIK sunt invitaţi la atelierul gratuit de limbă engleză prin muzică şi mişcare, Joi 27 Februarie între orele 11-11.30, la Clubul TinArt.

kindermusik demo

Participarea la Demo Kindermusik este gratuită şi se face NUMAI pe bază de înscriere la [email protected]

Locurile sunt limitate.

 

Copiii de astăzi cresc în lumea multilingvă, iar Kindermusik îi poate ajuta să-şi dezvolte, prin muzică, simţul limbii engleze încă de la vârste foarte fragede!

Programele Kindermusik oferă educaţie muzicală copilului de la vârsta de şase luni până la 7 ani, si dezvoltă toate aptitudinile – lingvistice, motrice, sociale, cognitive, emoţionale şi muzicale. Cercetările dovedesc că atunci când copiii învaţă a doua limbă până la vârsta de 8 ani, au şanse mai mari de a o vorbi ca o limbă maternă şi îşi îmbunătăţesc cunoştinţele limbii lor materne.

Cursul Kindermusik pentru copiii cu vârsta între 18 luni – 3 ani: Our Time

În acest curs predomină muzica ce reflectă bucuriile copilului tău în creştere. În fiecare săptămână copilul se va bucura jucându-se, dansând, cântând cu voce şi la diferite instrumente cu noii lui prieteni, iar tu vei fi încântată să-l ajuţi să-şi exerseze o varietate largă de capacităţi, precum abilităţile motrice grosiere şi fine, sociale, precum şi ascultarea activă. Vei primi de asemenea sfaturi despre cum poţi folosi acasă şi în alte situaţii melodiile auzite.

Cu cine?

Cursul este susţinut de Egle Chişiu, Educator licenţiat Kindermusik.

Egle Chişiu a absolvit Academiile de Muzică din Vilnius (Lituania) şi Milano (Italia). Artist liric independent şi traducător, mamă a doi copii şi educator licenţiat de Kindermusik, îi iniţiază pe copii în tainele minunate ale muzicii şi îi întroduce în lumea limbii engleze.

Cursul Kindermusik – Our Time

Structura:

Modul  1:  4 şedinţe

Frecvenţa:  Săptămânal,  în zilele de  7, 12, 19, 26 Martie

Vârsta copiilor: 18 luni – 3 ani

Durata: 45 minute

Tarif:  200 lei / modul  sau 180 lei/modul  pentru cei care se înscriu la cursul Kindermusik până la data de 3 martie

Inscrierile se fac la adresa: [email protected]

Tariful se plăteşte la începutul unui modul şi nu poate fi returnat  în cazul absenţelor neprevăzute. Clasele pierdute se pot recupera  venind la altă oră de curs, în măsura în care va exista continuitate de module.

Kindermusik International este o companie mondială de educaţie muzicală timpurie a copiilor.

Kindermusik International de 30 ani creează şi aplică programele în limba engleză pentru copii de la nou născut până la 7 ani. Analizând cele mai cunoscute sisteme de educaţie din lume – Orff, Suzuki, Kodály, Montessori şi altele, Kindermusik International a pregătit programele de învăţământ, împărţite pe grupuri de vârstă şi pe teme specifice. Aceste programe au fost deja apreciate de copii şi părinți din 66 de ţări din întreaga lume, existând în jur de 5000 de educatori care predau în sistemul Kindermusik!

Locatie: Club TinArt, B-dul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU