Un nou spatiu pentru spectacolele teatrului Ion Creanga

Teatrul Ion Creangă anunță deschiderea, începând cu data de 3 Martie 2014, a unui nou spațiu de joc pentru spectacole și ateliere

Teatrul Ion Creanga. Spatiu viu - Lansare - Martie 2014Teatrul Ion Creanga va asteapta si la sala Ludoteca „Apolodor din Labrador”, din cadrul Bibliotecii Naționale a României (Blvd. Unirii nr. 22).

Inițiativa face parte dintr-un nou program, intitulat Teatrul Ion Creangă. Spațiu viu, menit să aducă teatrul mai aproape de copii și nu numai, acesta fiind lansat ca o invitație adresată întregii familii. O invitație care, totodată, își propune să scrie o nouă pagină în istoria de aproape jumătate de secol a instituției, copiii și părinții fiind invitaţi să ia contact cu arta într-o manieră inedită, pornind de la premisa că Teatrul Ion Creangă este și trebuie să fie un spațiu viu, unde magia spectacolului nu se oprește în momentul în care se trage cortina, ci continuă în toate formele sale de expresie.

Programul Teatrul Ion Creangă. Spațiu viu cuprinde activități culturale și educaționale, dintre cele mai diverse, după cum urmează: spectacole de teatru pentru copii cu vârsta între 0 și 6 ani, ateliere de creativitate pentru copii, conferințe susținute de specialiști în domeniul psiho-pedagogiei, dedicate părinților, și expoziții de desene, costume sau diverse elemente în strânsă legătură cu arta teatrală.

 

Calendarul evenimentelor susţinute în luna martie de către Teatrul Ion Creangă la sediul Bibliotecii Naţionale a României (Ludoteca „Apolodor din Labrador) cuprinde:

 • Luni, 3 martie, ora 17.00 –Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani
 • Vineri, 7 martie, ora 17.00 –Rotocol” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani
 • Luni, 10 martie, ora 18.00 – „Ce înseamnă să fii un părinte bun” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: [email protected])
 • Marți, 11 martie, ora 17.00 – Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani
 • Miercuri, 12 martie, ora 17.00 – „Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii între 1 şi 3 ani
 • Vineri, 14 martie, ora 17.00 – „Jucăria de vorbe” – Atelier de teatru pentru copii între 6-9 ani
 • Luni, 17 martie, ora 17.00 – „Şcoala prin jocmetode alternative de a învăţa” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: [email protected])
 • Miercuri, 19 martie, ora 17.00 – „Povestea spicului de grâu” – Spectacol pentru copii între 3 şi 6 ani
 • Luni, 24 martie, ora 18.00 –Atelier „Cum dezvolţi încrederea în sine a copilului” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: [email protected])
 • Miercuri, 26 martie, ora 17.00 – „În parc” – Spectacol pentru copii între 3 şi 6 ani
 • Luni, 31 martie, ora 18.00 – Atelier „Cum creşti autonomia şi independenţa copilului” – Atelier de parenting realizat în parteneriat cu SuntPărinte.ro (activitate gratuită, în bază înscrierii prealabile la adresa de e-mail: [email protected])
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU