Kindermusik. Cursuri de limba engleza prin muzica si miscare

10:30:00 - 11:15:00
Miercuri 21 Mai 2014

Cursuri Kindermusik. Cursuri de limba engleză prin muzică şi mişcare pentru copii de 18 luni – 3 ani

Toţi părinţii dornici să cunoască împreună cu copilaşii lor lumea KINDERMUSIK sunt invitaţi la cursurile de limbă engleză prin muzică şi mişcare, de la ora 10.30.

Din 30 aprilie, in fiecare saptamana, copiii isi dau intalnire la Kids Teen Party Club, sa invete cantecele in limba engleza, jocuri si sa se joace cu accesoriile care insotesc orele de engleza prin muzica si miscare.

kindermusik 7maiCopiii de astăzi cresc în lumea multilingvă, iar Kindermusik îi poate ajuta să-şi dezvolte, prin muzică, simţul limbii engleze încă de la vârste foarte fragede!

Programele Kindermusik oferă educaţie muzicală copilului de la vârsta de şase luni până la 7 ani, si dezvoltă toate aptitudinile – lingvistice, motrice, sociale, cognitive, emoţionale şi muzicale. Cercetările dovedesc că atunci când copiii învaţă a doua limbă până la vârsta de 8 ani, au şanse mai mari de a o vorbi ca o limbă maternă şi îşi îmbunătăţesc cunoştinţele limbii lor materne.

Cursul Kindermusik pentru copiii cu vârsta între 18 luni – 3 ani: Our Time

La aces curs copiii participa impreuna cu parintii.

În acest curs predomină muzica ce reflectă bucuriile copilului tău în creştere. În fiecare săptămână copilul se va bucura jucându-se, dansând, cântând cu voce şi la diferite instrumente cu noii lui prieteni, iar tu vei fi încântată să-l ajuţi să-şi exerseze o varietate largă de capacităţi, precum abilităţile motrice grosiere şi fine, sociale, precum şi ascultarea activă. Vei primi de asemenea sfaturi despre cum poţi folosi acasă şi în alte situaţii melodiile auzite.

Cu cine?

Cursul este susţinut de Egle Chişiu, Educator licenţiat Kindermusik.

Egle Chişiu a absolvit Academiile de Muzică din Vilnius (Lituania) şi Milano (Italia). Artist liric independent şi traducător, mamă a doi copii şi educator licenţiat de Kindermusik, îi iniţiază pe copii în tainele minunate ale muzicii şi îi întroduce în lumea limbii engleze.

Cursul Kindermusik – Our Time

Structura:

Frecvenţa:  Săptămânal, in fiecare miercuri de la ora 10.30

Orele: 10.30-11.15

Vârsta copiilor: 18 luni – 3 ani

Durata: 45 minute

Tarif: 180 lei/4 sedinte. Daca mai veniti cu un prieten, aveti 10% reducere fiecare.

Inscrierile se fac pe toata perioada cursurilor, si se platesc 4 sedinte in avans.

Tariful se plăteşte la începutul unui modul şi nu poate fi returnat  în cazul absenţelor neprevăzute. Clasele pierdute se pot recupera  venind la altă oră de curs, în măsura în care va exista continuitate de module.

Inscrierile  se fac la adresa: [email protected]

 

Ce spun parintii care participa la cursul Kindermusik – Modulul 1?

 

Iata ce spune o mamica despre participarea la acest curs: "Este un curs foarte placut, atat pentru copil cat si pentru parinte. Egle are o voce minunata si un accent foarte bun in limba engleza. Darius e tot timpul nerabdator sa vina ziua in care sa mergem la Kindermusik." (Alexandra, mamica lui Darius)

Kindermusik International este o companie mondială de educaţie muzicală timpurie a copiilor.

Kindermusik International de 30 ani creează şi aplică programele în limba engleză pentru copii de la nou născut până la 7 ani. Analizând cele mai cunoscute sisteme de educaţie din lume – Orff, Suzuki, Kodály, Montessori şi altele, Kindermusik International a pregătit programele de învăţământ, împărţite pe grupuri de vârstă şi pe teme specifice. Aceste programe au fost deja apreciate de copii şi părinți din 66 de ţări din întreaga lume, existând în jur de 5000 de educatori care predau în sistemul Kindermusik!

Cum a fost la sedintele de pana acum? Puteti vedea in pozele de AICI si AICI .

 

Locatie: Kids Teen Party, Matei Basarab nr 48, Bucuresti, sector 2

 

Repere: Zona Udriste, pe strada cu Primaria Sectorului 3, vis-a-vis de Centrul medical Matei Basarab.
Mijloace de transport:
– cu masina, parcare pe strada, strada cu sens unic din Bd. Mircea Voda
– autobuzele 116, 117 sau 313 (care vin dinspre Piata Unirii) oprire in statia Matei Basarab de pe Bd. Mircea Voda, apoi mers pe jos aprox 7 minute.

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 21 Mai 2014

Program:
10:30:00 - 11:15:00

Orasul:

Detalii Locație

Kids Teen

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Matei Basarab nr 48

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL