La Bordei. Restaurant cu loc de joacă zona Apaca – Militari

  Restaurant La Bordei zona Militari cu loc de joacă copii pentru petreceri, aniversări, închiriere sală evenimente.

  Cu o capacitate de 145 de locuri, restaurantul La Bordei reprezintă locația perfectă pentru întâlniri de afaceri, mese în familie, cine romantice sau cocktail-uri cu prietenii, dar mai ales pentru evenimente festive (nunți, botezuri, aniversări) sau corporate (work-shopuri, recepții, brunch-uri, teambuildinguri).

  La Bordei este locul unde poți degusta preparate diversificate dacice (celebrele Impănat de Tarabostes, Învartită Dacică sau Comoara Pădurii) și tradiționale. Se gătește exclusiv fără aditivi.

  La Bordei. Restaurant cu loc de joacă zona Apaca - Militari

  Terasa pune la dispoziție 70 de locuri vara.

  Jasmine’s Playground – La Bordei. Restaurant cu loc de joacă zona Apaca – Militari

  La Bordei. Restaurant cu loc de joacă zona Apaca - Militari

  Locul de joacă de 110 mp comunică cu ceainăria, locul de relaxare pentru părinți. Este prevăzut pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 13 ani şi are o capacitate maximă de 40 copii.

  Dotările locului de joacă pentru copii: 2 tobogane, 1 piscină cu bile, 1 traseu, jucării adecvate vârstelor, televizor, mochetă, opritoare prize și toate cele necesare pentru siguranță celor mici. Dispune de vestiare și toalete separate de cele ale restaurantului.

  La Bordei. Restaurant cu loc de joacă zona Apaca - Militari

  Se închiriază pentru evenimente și petreceri, oferta variind între 55 și 75 ron meniu de persoană.

  Vezi Oferta Jasmine’s Playground

  restaurant-la-bordei-zona-militari restaurant-la-bordei-zona-militari-apaca restaurant-la-bordei-zona-militari-mall-afi-meniu restaurant-la-bordei-zona-militari-mall-afi
  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU