Cele mai distractive petreceri aniversare la The Little Gym

  The Little Gym este o sală de gimnastică dedicată copiilor de la 4 luni la 12 ani. In zilele de weekend, The Little Gym organizează și petreceri private pentru copii cu vârsta între 1-12 ani.

  –♦–

  Aceste evenimente sunt pline de muzică, jocuri și multă distracție sub îndrumarea atentă a personalului calificat. In cadrul petrecerii copiii au ocazia să exploreze sala de gimnastică de voie, să încerce bârna, paralele, trambulina, precum și parașuta colorată, mingile și cercurile în timp ce instructorii le arată diverse activități distractive și jocuri adecvate vârstei lor.

  După o oră de distracție în sală, copiii savurează tortul aniversar într-un loc special amenajat.

  La The Little Gym copilul dumneavoastră se va distra împreună cu prietenii săi într-un mod mai diferit, interactiv si sănătos. Iar dumneavoastră nu aveți decât să vă relaxați și să vă bucurați de această ocazie specială.
  petreceri aniversare The Little GymProgram sală
  : marţi – duminică (09:00 – 20:00).

  Petrecerile au loc în zilele de vineri, sâmbătă și duminică de la 17:00 la 20:00.


   RECOMANDARE


  petreceri aniversare The Little Gym

  Pentru a afla mai multe despre petrecerile aniversare organizate la The Little Gym și celelalte programe de distracție vizitați site-ul http://bucharest.thelittlegym.eu/ sau sunați la 0736 770 000.

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU