La Iris, Primul Club de Familie în Bucureşti, Sector 6

  S-a deschis „La Iris” – primul Club de Familie în care părinții pot petrece timp de calitate cu cei mici.

  În Cotroceni s-a deschis locația ideală pentru părinți, locul în care se pot relaxa, pot savura un signature cocktail sau o cafea bio. Timp în care copiii se distrează într-un spațiu de peste 200 mp și au la dispoziție un meniu cu băuturi special create pentru ei cu fresh-uri, smoothie-uri 100% naturale și lemonade cu muuullltttteeee fructe.

  In meniu veti gasi si cea mai buna pizza din oras, facuta din ingrediente naturale si proaspete. Proprietarii sunt antreprenori români și cred cu tărie în produsele locale, autentice, tradiționale, pline de originalitate.

  Suntem părinți și visăm de mult la un loc în care să ne putem juca cu micuții noștri și în același timp să socializăm cu alți părinți și să ne relaxam cu băuturi de calitate. Sunt câteva locații în București dar în care locul de joacă este doar o anexă și mergând acolo simțeam că facem un compromis. Noi am vrut altceva, am vrut un mix între un loc de joacă și un restaurant, un loc în care părinții să stea laolaltă cu copiii și în care să existe divertisment de calitate. Așa s-a născut ideea unui club de familie.
  Liana și Alex Avădanei – proprietari „La Iris”

  Cei doi au gandit designul locatiei si impreuna cu prieteni de-ai lor au creat si au reconditionat piesele de mibilier si obiectele de décor astfel incat locatia este una foarte primitoare si incarcata de povesti frumoase. Poti gasi aici primul ziar scris si manageriat in totalitate de catre copii, un fier de calcat foarte vechi, o lada de razboi si multe alte obiecte de muzeu.

  La Iris restaurant cu loc de joaca sector 6 Bucuresti

  Ocazional au loc evenimente tematice, campionate de distractie in familie, brunch-uri astfel incat fiecare vizita e diferita si plina de surprize.

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  La Iris restaurant cu loc de joaca sector 6 Bucuresti

  La Iris restaurant cu loc de joaca sector 6 pizza

  Contact

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Ernest Juvara, 12

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU