La Iris, Primul Club de Familie în Bucureşti, Sector 6

  S-a deschis „La Iris” – primul Club de Familie în care părinții pot petrece timp de calitate cu cei mici.

  În Cotroceni s-a deschis locația ideală pentru părinți, locul în care se pot relaxa, pot savura un signature cocktail sau o cafea bio. Timp în care copiii se distrează într-un spațiu de peste 200 mp și au la dispoziție un meniu cu băuturi special create pentru ei cu fresh-uri, smoothie-uri 100% naturale și lemonade cu muuullltttteeee fructe.

  In meniu veti gasi si cea mai buna pizza din oras, facuta din ingrediente naturale si proaspete. Proprietarii sunt antreprenori români și cred cu tărie în produsele locale, autentice, tradiționale, pline de originalitate.

  Suntem părinți și visăm de mult la un loc în care să ne putem juca cu micuții noștri și în același timp să socializăm cu alți părinți și să ne relaxam cu băuturi de calitate. Sunt câteva locații în București dar în care locul de joacă este doar o anexă și mergând acolo simțeam că facem un compromis. Noi am vrut altceva, am vrut un mix între un loc de joacă și un restaurant, un loc în care părinții să stea laolaltă cu copiii și în care să existe divertisment de calitate. Așa s-a născut ideea unui club de familie.
  Liana și Alex Avădanei – proprietari „La Iris”

  Cei doi au gandit designul locatiei si impreuna cu prieteni de-ai lor au creat si au reconditionat piesele de mibilier si obiectele de décor astfel incat locatia este una foarte primitoare si incarcata de povesti frumoase. Poti gasi aici primul ziar scris si manageriat in totalitate de catre copii, un fier de calcat foarte vechi, o lada de razboi si multe alte obiecte de muzeu.

  La Iris restaurant cu loc de joaca sector 6 Bucuresti

  Ocazional au loc evenimente tematice, campionate de distractie in familie, brunch-uri astfel incat fiecare vizita e diferita si plina de surprize.

  La Iris restaurant cu loc de joaca sector 6 Bucuresti

  La Iris restaurant cu loc de joaca sector 6 pizza

  Contact

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Ernest Juvara, 12

  DISTRIBUIE
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU