La Mondo Kids sanatatea micutilor este pe primul loc

 

Ca parinte iti doresti cel mai prietenos si sigur mediu pentru copilul tau, unde sa ii faca placere sa mearga si care sa il ajute sa se dezvolte armonios si intr-un mod creativ. 

gradinite BucurestiModul in care un copil face cunostinta cu lumea inconjuratoare este foarte important pentru devenirea/ formarea sa ca om. Iar increderea in sine pe care si-o construieste ca si copil il va transforma in liderul de la maturitate. De aceea, este esential ca in procesul de invatare sa se puna accentul atat pe cunostintele dobandite si felul in care copilul le castiga, dar si pe modul in care acesta se raporteaza la ele si cum reuseste sa isi construiasca independenta.  Copilul isi doreste sa revina acolo unde are parte de un mediu prietenos si echilibrat, care tine cont de nevoile lui si unde poate sa isi spuna parerea, care ii ofera atat activitati organizate de invatare, cat si momente de exprimare libera.

Arta si joaca sunt cele mai prietenoase moduri in care un copil descopera si se descopera. Teatrul, pictura, muzica sunt activitati care ii ajuta sa invete sa se citeasca si sa se exprime cat mai placut. Limbile straine invatate de mic ofera avantaje cand esti mare, iar cunostinta uneia care nu este atat de des utilizata, precum araba, te scoate din anonimat inca de la varste fragede.

Sanatatea copiilor este importanta, iar o gradinita care sa aiba propriul cabinet de pediatrie, cu acces exclusiv pentru copiii gradinitei si cu program permanent pe toata durata programului este locul unde stii ca cel mic este in siguranta si ca beneficiaza de cel mai bun tratament. Grija pentru copil este cea mai importanta responsabilitate a medicului pediatru. 

Mondo Kids“Bazandu-se pe criterii bio-medicale, dar si psiho-sociale, pediatrul ia decizii privind sanatatea, uneori viata copilului. Pe langa acest fapt, pediatrul trebuie sa citeasca in permanenta, sa se informeze, sa inteleaga informatia si sa o aplice corespunzator, sa trateze copilul bolnav si sa linisteasca familia ingrijorata” ( dr. Kamal Alamassri, medic pediatru gradinita Mondo Kids)

Sa fii copil e usor mai ales atunci cand locul in care iti petreci marea parte a timpului dispune de tot ce ai nevoie pentru a creste voios si sanatos. Iar la gradinita Mondo Kids, micutii vor gasi nu doar respect si o multime de prieteni, ci si resursele care sa ii sprijine in primii pasi prin viata. Cu variante de program care se adapteaza nevoilor parintilor, Mondo Kids pune la dispozitie sali de curs si de after shool, o curte special amenajata pentru  distractie, o biblioteca accesibila atat copiilor, cat si parintilor, dar si un cabinet medical cu program permanent.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU