Lansare de carte – Parenting neconditionat de Alfie Kohn

Vineri 01 Noiembrie 2013

Se lanseaza Parenting neconditionat de Alfie Kohn- vineri 1 noiembrie 2013, la ora 18.00

Vineri, 1 noiembrie, la ora 18.00, vă invităm la Librăria Humanitas de la Cişmigiu la lansarea volumului „Parenting necondiționat” de Alfie Kohn, în traducerea Monicăi Loșonți. Ni s-a pregătit și o surpriză: un concept marca Delivering Life care ne schimbă stare în bine!lansare Parenting neconditionat, Alfie Kohn

Despre Alfie Kohn: este autorul a 12 cărți despre școală și educație. A fost numit de revista Time “poate cel mai vehement critic la adresa ideilor fixe pe care le are sistemul de învățământ în privința notelor și a testelor standard”, deoarece critică din plin sistemul convențional și, în mare, spune că elevii nu sunt niște bureți în care se toarnă informații, susținând participarea lor activă în timpul procesului de învățare.

“Parenting necondiționat”, prima sa carte tradusă în românește, este savuroasă și de-a dreptul emoționantă. Kohn punctează cât de important este pentru copii să se simtă susținuți de părinți chiar și atunci când o dau în bară și ne atrage atenția asupra efectelor secundare pe care le au pedepsele și recompensele pe termen lung – copiilor li se diminuează motivația interioară și se concentrează în principal pe a-i mulțumi pe adulții din jurul lor.

Invitați:
Monica Reu, trainer de comunicare nonviolentă
Ruxandra Rusan, jurnalist și prezentator TV
Ioana Chicet-Macoveiciuc, blogger
Bogdan Cezar Ion, lector doctor la Facultatea de Psihologie
Despina Bădescu, redactor-șef Totul despre mame

 


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 01 Noiembrie 2013

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Libraria Humanitas Cismigiu

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL