Lansare de carte „Povești de (s)pus la masă”

Sâmbătă 24 Noiembrie 2018
București

Sâmbătă, 24 noiembrie, ora 11:00 la Seneca Anticafe lansăm cea de-a doua carte marca Diversificare.ro. Noutatea este că acum lansăm o carte de povești cu iz autentic românesc.

„Povești de (s)pus la masă” conține povești scrise pe înțelesul și placul copiilor, care dau viață fructelor și legumelor și care prin morala de la final le vor oferi acestora răspuns la întrebarea preferată: „De ce… să mănânc și morcovi?”

Am pornit la drum cu scrierea poveștilor știind și validând în cei 8 ani de existență a proiectului Diversificare.ro că bazele unei alimentații sănătoase se pun încă din etapa diversificării și se consolidează în primii ani de viață.

Vă așteptăm cu drag alături de cei mici sâmbătă, 24 noiembrie, ora 11:00 la Seneca Anticafe. Cu sprijinul prietenilor de la Solaris și Seneca Anticafe, vă întâmpinăm cu gustări child-friendly, limonadă și ceaiuri, sesiuni de lectură, creioane colorate, multă voie bună și surprize.

Cred că nu v-am spus, dar fiecare carte cumpărată va fi însoțită de un cadou din partea echipei Diversificare și a autoarei acestei cărți, colega noastră Alexandra Aflăcăilor.

Capacitatea locației este limitată, iar gașca de prieteni Diversificare.ro este mare.

Oferim 6 invitații de câte 2 persoane (adult+copil) la evenimentul de lansare. Pentru a vă înscrie la tombolă, așteptăm comentariile voastre pe pagina evenimentului până joi, 22 noiembrie, în care să numiți cel puțin 2 povești de pe site care le-au plăcut copiilor voștri.

Extragerea se va face vineri, 23 noiembrie, prin random.org.

Poveștile pot fi citite acum de aici: https://diversificare.ro/category/povesti/. În curând și în format hardcopy 🙂


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 24 Noiembrie 2018

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Seneca anticafe

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Arhitect Ion Mincu, Nr 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL