Living Dinosaurs Experience. Expoziție interactivă @ Cluj-Napoca

01 August - 31 Octombrie 2021
Cluj-Napoca

După succesul expoziției „Space in the City” – o călătorie interactivă prin istoria explorării spațiului, care s-a prelungit până pe 13 iunie, Showtime Productions & Asociația Proexpo, vă invită să vă întoarceți în timp în lumea dinozaurilor la Living Dinosaurs Experience!

Pe perioada 1 iulie – 31 octombrie, 2021, vă invităm în Parcul Industrial Tetarom I, să vă bucurați de această expoziție interactivă, să vă faceți poze inedite cu dinozaurii și să aflați cele mai captivante, interesante dar și educative informații.

Unde? Tetarom 1, Taietura Turcului 47, Cluj

Puteți să faceți asta individual, alături de familie sau în cadru organizat sub formă de team-building, evident cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță și sanitare în contextul delicat în care ne aflăm (pandemia Covid).

Pregătiți-vă să aflați cum au trăit dinozaurii și cum arăta lumea în urmă cu milioane de ani, și faceți cunoștință cu formele de viață care au cucerit lumea acvatică, uscatul și în același timp… văzduhul.

Living Dinosaurs Experience oferă șansa vizitatorilor de a fi mai aproape de dinozauri mai mult ca oricând, explorând peste 20 de specii în mărime naturală, de la cele mici la cele gigantice. În colaborare cu paleontologi de top, fiecare dinozaur a fost reprodus cu atenție până la cel mai mic detaliu, prezentând mișcări, culori, texturi și sunete asemănătoare realității.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Prin urmare vă lansăm provocarea de a ne însoți călătoria noastră imersivă în trecut, în perioada următoare, garantându-vă experiențe unice!

Expoziția va fi deschisă de joi până duminică, în intervalul 10:00 – 20:00

Ready for a dino ride?

Living Dinosaurs Experience a vizitat peste 26 de țări din întreaga lume și a avut peste 7 milioane de vizitatori.

Această expoziție este organizată în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Biologie și Geologie și Direcția Patrimoniu Cultural Universitar.

Detalii Eveniment

Perioada:
01 August - 31 Octombrie 2021

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL