Livrarea si costurile de transport

  1. Livrarea comenzilor

Produsele comandate iti sunt trimise in termenul afisat in pagina produsului. Daca produsul este momentan indisponibil iti comunicam acest lucru la momentul confirmarii telefonice a comenzii. Vei putea decide daca pastrezi comanda pana la revenirea produsului in stoc sau doresti sa anulezi comanda.

  1. Costurile de transport

Costul de transport prin curier rapid este afisat inainte de finalizarea comenzii. Tariful este de 19 lei pentru comenzile sub 300 lei si gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei;

  1. Unde livram

Firma de curierat rapid care livreaza coletele catre dumneavoastra este FAN Curier, ce acopera cca. 3600 de localitati din Romania.

Detalii pentru aria de acoperire: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf.

Daca doresti expedierea coletului intr-o localitate care nu se afla in raza acesteia va trebui sa achiti un cost de transport suplimentar in functie de numarul de km dintre localitatea ta si cea mai apropiata filiala FAN Curier – acest cost va va fi comunicat de operatorii nostri in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Daca nu doresti sa suporti acest cost, ai posibilitatea sa ridici personal coletul de la sediul Fan Curier din localitatea cea mai apropiata unde exista o filiala Fan Curier.

Nu expediem produse prin Posta Romana.

Momentan nu livram colete in afara Romaniei.