Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii sub 6 Ani în Bucureşti. Lista pe Sectoare, Preţuri Petreceri

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti – Sector 3

Locul de Poveste – Dristor
Loc de Joacă și Petreceri în Sector 3

Locul de Poveste este un spatiu de joaca si relaxare conceput pentru intreaga familie.

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Locul de Poveste Dristor 4Petreceri tematice de poveste

La locație se organizează petreceri tematice inedite si pline de culoare, cu o atmosfera de poveste, in care cei mici vor petrece momente unice alaturi de personajele preferate.

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Locul de Poveste Dristor 6Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Locul de Poveste Dristor 3Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Locul de Poveste Dristor 1

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Locul de Poveste Dristor 2Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Locul de Poveste Dristor 1Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Locul de Poveste Dristor 5Pentru adulți spatiul este dotat cu canapele confortabile, masa de foosball si hockey, jocuri de societate, jocuri cu console pe TV, Karaoke. Aici va puteti distra, relaxa sau socializa si cu alti adulti.

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Locul de Poveste Dristor 7Daca aveți și bebeluși în familie trebuie să știți că aici este amenajat și un spațiu dedicat alăptării și schimbării scutecului bebelușului.

PROGRAM  PETRECERI

  • Luni – Vineri: 10.00-22.00
  • Sambata – Duminica: 10.00-22.00

Contact


BeautyPlay
Loc de Joacă și Petreceri în Sector 3

BeautyPlay este un loc de joacă destinat copiilor de până la 6-7 ani, dar care organizează și petreceri pentru copii până la 10 ani.

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Beautyplay tobogan loc de joacaCe găsesc copiii la BeautyPlay

Locația este destinată pentru petreceri de copiilor de pana la 10 ani și oferă un spațiu de joacă cu castel gonflabil, jocuri Nintendo WII, tobogan si saltea.

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Beautyplay loc de joaca plase copiiLocatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Beautyplay loc de joaca copii

Pret petrecere copii – 30 ron/ copil

Pret petrecere copii Tip Silver – minim 250 ron

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Beautyplay loc de joacaLocatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 3 Beautyplay loc de joaca 2Locația oferă și frizerie pentru copii, cu doua masinute special construite pentru ca micutii sa se simta in siguranta si sa faca din tuns o aventura.

Contract

Adresa: Str. Campia Libertatii, nr. 39A, sector 3, Bucuresti
Facebook: https://www.facebook.com/BeautyPlayKidZone/


Matei Fun Club
Locație Petreceri în Zona Baba Novac

LOCATIA ESTE ÎNCHISĂ DEFINITIV

Locul de joacă Matei Fun Club este spaţios, amenajat în stil tradiţional şi în plus pune la dispoziţie un muzeu tehnic. Atractiile locului de joaca sunt caracterizate prin diversitate si distractie: PlayStation 3, Joc Vintage Football, Pinball Bugs Bunny, Air-Hockey, loc de catarare, iar cea mai importanta dintre acestea este Taurul Rodeo (varsta – peste 12 ani).

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Matei Fun Club loc de joaca spatiu 2

Vezi şi: 19 Cele Mai Mişto Locuri de Joacă din Lume la Care să Mergi cu Copilul

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Matei Fun Club loc de joaca copiiLocatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Matei Fun Club scena salaLocatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Matei Fun Club loc de joaca spatiu

Ce găsesc copiii la Matei Fun Club

Locul de joaca este dotat cu sonorizare performanta, mini discoteca, jocuri de lumini multicolore, lumini lasere, cartierul vesel, service auto, magazin bacanie, modular 100 de bile, doua topogane, spatiu pentru catarare (escalada), trotinete, bicilete, dar si o gama variata de jucarii (masinute, plusuri si papusi).

 

Citeşte şi: Sunt Recompensele Necesare în Educaţia Copiilor?

Părinţii se pot relaxa la cafenea în timpul petrecerii si pot supraveghea copiii.

Vezi şi: VIDEO. Oscar 2018. Câştigătoarele Premiilor pentru Cele mai Bune Filme de Animaţie

Mini Muzeul Tehnic din cadrul clubului este dotat cu diverse echipamente audio – video unicate, adunate de-a lungul timpului intr-o colectie valoroasa. Te asteptam sa vezi modele vechi de telefoane, aparate audio, foto, video etc.

Contact

  • Website: http://mateifunclub.ro/locatie-babanovac/
  • Tel: 0763 991 072
  • Facebook: https://www.facebook.com/mateifunclub.ro/
  • Adresa: Strada Traian Popovici nr. 87A, la etajul 1 in Complex Comercial Piata Unu, Sector 3 Bucuresti, intrarea se realizeaza pe strada Caloian Judetul.

PAGINA URMĂTOARE

SECTOR

1     2     3     4      5      6

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU