Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii sub 6 Ani în Bucureşti. Lista pe Sectoare, Preţuri Petreceri

Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani în Bucureşti – Sector 2

Kyp
Locație de Petreceri în Sectorul 2

La Kyp locul de joacă este destinat în exclusivitate petrecerii copilului tău. Părinţii sărbatoresc în acelaşi spaţiu împreună cu copiii. Meniurile pentru petreceri sunt prestabilite sau se pot alege după preferinţe.

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Kyp Clubul Copiilor 6 gokidLocatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Kyp Clubul Copiilor 1 gokidCe găsesc copiii la Kyp

Structura modulara cu etaj ce contine tobogan, piscina cu bile multicore, obstacole şi o camera secretă ce abia asteapta sa fie descoperită, saltea gonflabila cu obstacole, jucarii soft play pentru constructie şi balansoare, şotron special amenajat.

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Kyp Clubul Copiilor 5 gokidLocatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Kyp Clubul Copiilor 4 gokidLocatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Kyp Clubul Copiilor 2 gokid

Vezi şi: 10 Scurtmetraje de Animaţie Emoţionante despre Conexiunea dintre Tată şi Copil

Pachet petrecere MINI KIDS

Petrecerile sunt organizare in zilele saptamanii: 17:00-20:00, de luni pana joi

 • Acces la toate dotarile spatiului de joaca pentru 3 ore
 • Accesul adultilor pe toata durata petrecerii
 • Sistem de sonorizare
 • Exclusivitatea spatiului
 • Baloane multicolore pentru toti invitatii
 • Masina de baloane de sapun la momentul tortului
 • Lumini disco la momentul tortului
 • Sucuri necarbonatate/Apa plata pentru toti copiii

MENIU MANCARE COPII

 • Meniu Fantezie
 • Meniu Puisor
 • Meniu Cercetasul
 • Meniu Super Party
 • Meniu Pizza

Pret pachet 600 lei.

Pachetul este configurat pentru un numar de 10 copii. Ce depaseste acest numar se tarifeaza cu 50 lei/copil

Pachet petrecere fara meniu mancare 450 lei.

Pachetul este configurat pentru un numar de 10 copii. Copii sub 12 luni acces GRATUIT

Acces la toate dotarile spatiului de joaca pentru 3 ore, accesul adultilor pe toata durata petrecerii, invitatii, sistem de sonorizare, exclusivitatea spatiului, baloane multicolore pentru toti invitatii, artificii si masina de baloane de sapun la momentul tortului, meniu masă.

Alte pachete aici.

Contact

Website: http://www.kyp.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/clubulcopiilorbucuresti.ro/
Adresa: Bucuresti, Sector 2, Sos. Pantelimon nr 300 (Reper: cladirea din intersectia cu Sos Morarilor din caramida aparenta cu banci la parter)


Gymboland Mega Mall
Locație de Petreceri în Mega Mall
 

Gymboland se găseşte în Mega Mall din sectorul 2 şi este un loc de joacă destinat copiilor de 0-12 ani. Copiii își pot sărbători aici ziua de naștere în zona special dedicată, cu spectacole interactive, acces la locul de joacă şi arena de sărituri sau jocuri activate prin senzori de mișcare.

Gymboland locuri de joacă Bucureşti sector 2

Citeşte şi: 8 Păduri în Jurul Bucureştiului unde Ieşim în Familie. Zone de Picnic sau de Plimbare

Gymboland locuri de joacă Bucureşti sector 2

Vezi şi: Scurtmetrajul “Accidente, Gafe și Calamități”. O Poveste de Neadormit Copiii

Gymboland locuri de joacă Bucureşti sector 2Ce găsesc copiii la Gymboland

De la arena cu trambuline, carusele și gonflabile, zonele speciale de creație, panouri cu activități, până la zona specială pentru bebeluși, locul de joacă se remarcă prin tehnologia de vârf utilizată, cu echipamente care atrag copiii ca un magnet.

Preturi pachete petreceri Gymboland

 • Luni – Vineri: 45 lei/copil
 • Sâmbată – Duminică: 55 lei/copil

In ofertă sunt incluse 3 ore de petrecere, o gazdă a petrecerii, personal dedicat și muzică, acces gratuit în locul de joacă pe toată durata petrecerii, invitații personalizate (tipărite/virtuale), personalizare TV, banner personalizat cu numele sărbătoritului, ramă personalizată cu o fotografie din timpul petrecerii, un cadou special pentru sărbătorit(ă) + un voucher cu o intrare gratuită, meniu copii + suc/apă plată.

Contact


Lollipop
Locație de Petreceri în Vatra Luminoasă

Din cauza extinderii epidemiei Covid-19 , incepand de luni 16.03.2020, activitatea locului de joaca Lollipop Playground este suspendata.

Lollipop Playground se găseşte în zona Vatra Luminoasă din sectorul 2 şi oferă 6 încaperi amenajate şi o terasă unde adulţii pot savura o cafea sau bauturi racoritoare.

Citeşte şi: 8 Super Excursii de Weekend În Familie la Mai Puţin de 200 km de Bucureşti

Ce găsesc copiii la Lollipop Playground

Parter: piscina cu bile, tobogan, saltea, pereti pentru catarat, cuburi lego, masini cu telecomanda, roboti, jocuri Nitendo WII, jucarii si accesorii pentru copii. Etaj 1: cafenea pentru parinti si loc amenajat special pentru micutii care vor servi masa si se vor distra la karaoke. Etaj 2: masa de fotbal, air-hockey,pian muzical, carusel cu diverse animale. Copiii se pot plimba pe un trenulet, pot navigha pe o barca electrica si se pot distra pe un palmier electric rotativ.

Citeşte şi: 20+ Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Bucuresti

Preturi pachete petreceri Lollipop

Petreceri de la 620 lei la 1000 lei, în funcţie de perioada din saăptămână aleasă şi de tipul de petrecere! Preturile sunt valabile pentru 10 copii, vezi aici detalii.

Contact


Vertical Spirit
Locație de Petreceri în Sectorul 2

Pregăteşte-i copilului tău o petrecere inedită la sala de escalada Vertical Spirit din strada Baicului, în sectorul 2 din Bucureşti, cea mai înaltă şi mai spaţioasă din România: 15,5 m, cât un bloc cu 4 etaje! Aceasta se poate transforma intr-un teren de joaca pentru sărbătoriţi şi invitaţi.Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Vertical Spirit fetita catarare

Citeşte şi: Mami, Te Urăsc! Cum Interpretăm Libertatatea Copilului de a-şi Exprima Trăirile Negative

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Vertical Spirit copii la masaLocatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Vertical Spirit tortCe găsesc copiii la Vertical Spirit

La petrecere instructorii atrag copiii intr-o multime de jocuri si intreceri pe peretele de escalada si nu numai. Organizatorii promit muzică, baloane colorate şi multa joacă. Acestea îi vor face pe cei mici sa plece obosiţi, dar cu zambetul pe buze şi nerabdători să revină la căţărat!

 • Cea mai înaltă și modernă sală de escaladă din Romania,
 • O echipă dinamică și veselă,
 • Cea mai lungă tiroliană indoor din tară, muzică, cățărare, ateliere la înălțime și joacă pe saltele,
 • Balcon Café – un spațiu prietenos și primitor, special amenajat pentru servirea mesei, a băuturilor și a tortului și experiența a sute de petreceri organizate.
 • Totul în deplină siguranță!

Pentru câteva ore, sala noastră de escaladă se va transforma într-un adevărat teren de joacă pentru copilul tău și invitații lui. Instructorii vor atrage copiii într-o mulțime de jocuri și întreceri pe peretele de escaladă și nu numai, așa încât la final vor pleca obosiți, dar cu zâmbetul pe buze!

Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Vertical Spirit baietel catarareLocatii Spatioase de Petreceri pentru Copii de 1-6 Ani Bucuresti – Sector 2 Vertical Spirit baiat coardaATELIERELE LA ÎNĂLȚIME : mega tiroliana, plasa uriașă, scărițele buclucașe și leagănul uriaș sunt preferatele copiilor, iar aventura atinge cote maxime!

Vezi şi: 4 Desene Animate Interesante cu Tătici Implicaţi şi Protectivi. Scurtmetraje de Văzut!

Ateliere la înălţime: mega – tiroliana, plasa Uriasa, leaganul urias, puntea suspendată.

Jocuri: căţarare pe peretii de escalada, leaganul urias, urcarea pe scarita, catarare oarba, descurcarea corzilor, intrecere de catarare viteza, jocuri cu mingea, joaca pe saltele, jocuri utilizand aparatura sportiva existenta in sala (trambulina, capra, inele), ratele si vanatorii, frânghia puterii.

Petreceri Vertical Spirit

 • Petrecerile sunt potrivite pentru copii cu vârsta de peste de 5 ani.
 • Pe întreaga durată a petrecerii copiii se află în siguranță, fiind supravegheați și asistați în permanență de către instructorii noștri.
 • Tot echipamentul de securitate este inclus.
 • O petrecere durează 3 sau 4 ore și se organizează de regulă sâmbăta, între 18.00 – 22.00 sau duminica, în intervalele: 10.00 – 13.00; 14.00 – 17.00; 18.00 – 21.00. În funcție de disponibilitatea sălii, putem organiza petreceri și în timpul săptămânii, până în ora 16.00.
 • Beneficiezi de exclusivitate în sală pe durata petrecerii.
 • Este important să faci rezervarea din  timp, pentru a te asigura că  intervalul dorit de tine este disponibil.
 • Accesul cu încălțările de stradă în zona acoperită de saltele este strict interzis, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Încălțările de schimb sunt OBLIGATORII.
 • Fumatul și aruncarea de conffetti în incinta sălii sunt strict interzise.

 

Contact

PAGINA URMĂTOARE

SECTOR

1     2     3     4      5      6

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU