Organizează cea mai tare petrecere, la piscină sau în grădină! Aniversări memorabile la Creative Kids Park, lângă Mogoșoaia

  Ai auzit vreodată de un loc magic în București, unde ai piscina, terenuri de sport, grădina, animăluțe drăgălașe și un conac într-un singur loc? Acesta este Creative Kids Park, un NOU parc de distracție de 10.000 metri pătrați pentru joacă și învățare, în imediata vecinătate a parcului Mogoșoaia.

  Descoperă oaza de distracție și aventură de la Creative Kids Park – piscina noastră fantastică, destinată special pentru petrecerile și aniversările copiilor tăi! Un loc de joacă unde râsetele și chicotelile sunt muzica noastră de fundal.

  Construită cu grijă, piscina noastră este întotdeauna curată și are o zona cu adâncimea potrivită pentru copii. Părinții pot sta liniștiți și se pot relaxa pe șezlongurile confortabile, savurând o băutură răcoritoare de la barul nostru. Așadar, ce mai aștepți? Contactează-ne astăzi pentru a rezerva petrecerea perfectă la piscina noastră. La Creative Kids Park, transformăm fiecare aniversare într-o aventură de neuitat!

  Telefon: 0730 630 630

  Email: [email protected]
  Web: https://creative-kids.ro/
  Facebook: https://www.facebook.com/CreativeKidsPark/
  
Adresa: Creative Kids Park, Str. Nades nr. 5, sector 1, Bucuresti

  Imaginează-ți un parc unde copilul tău poate să participe la activități de treasure hunt, cooking, olărit, STEAM, arhitectura, se bucură de animaluluțele de la mini domestic zoo, face sport, înoată și mănâncă în grădina noastră colorată.

  Conacul de la Creative Kids Park este o bijuterie arhitectonică, păstrând autenticitatea și șarmul epocii trecute, dotat cu toate facilitățile moderne. Este primitor și gata de super petreceri și când plouă!

  Aici, distracția și creativitatea se îmbină perfect pentru a crea amintiri prețioase împreună cu prietenii și familia. Mâncarea gustoasă poate oferi tot ce aveți nevoie pentru o zi excelență!

  Piscina Creative Kids Park

  Căldura verii te copleșește? Vino să te răcorești la Piscina Creative Kids Park, lângă conac!

  Construită cu grijă, piscina noastră este întotdeauna curată și are o zonă cu adâncimea potrivită pentru copii. Părinții pot sta linișțiți și se pot relaxa pe șezlongurile confortabile, savurând o băutură răcoritoare de la barul nostru.

  Imaginează-ți bucuria copiilor jucându-se în apă. Fiecare petrecere devine un moment de neuitat.

  Așadar, ce mai aștepți? Contactează-ne astazi pentru a rezerva petrecerea perfectă la piscina noastră. La Creative Kids Park, transformăm fiecare aniversare într-o aventură de neuitat!

  Contactează-ne acum pentru a rezerva o petrecere la piscina Creative Kids Park și sărbătorește așa cum se cuvine!

  Alătură-te prietenilor tăi și vino să descoperi acest loc magic – Creative Kids Park!

  Creative Kids Park – parc de distracție și aventură unic în România!

  Copilul tău se bucură de activități inedite! Tu te relaxezi la terasă!

  conac_2 conac_3 piscina

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Nadeș, 5

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU