LollyBoom 2017. Cel Mai Mare Festival al Familiei din România vine la Bucureşti

Vă invităm să faceți parte din povestea LollyBoom, cel mai mare festival al familiei din România care va veni și la București în perioada 20-22 octombrie.

LollyBoom se adresează tuturor categoriilor de vârstă și își propune să scoată lumea în natură, publicul având șansa să petreacă timp de calitate alături de cei dragi și să retrăiască cea mai frumoasă etapă, copilăria, prin ateliere creative, atât pentru cei mici cât și pentru adulți, spectacole la scenă de muzică, dans, teatru, magie, concerte, proiecții de film și diverse activități.

Accesul este GRATUIT!

  • Unde? Parcul Izvor, București
  • Când? 20 – 22 octombrie 2017

Cine? Festivalul se adresează tuturor membrilor familiei. Indiferent că vorbim de un bunicuț de 90 de ani, un copilaș de 2 ani, un adolescent de 15 sau o tânără de 22 de ani care nu are de gând să-și întemeieze o familie. Activitățile din cadrul festivalului LollyBoom sunt diverse, astfel încât fiecare, indiferent de categoria socială și interese culturale își va găsi locul în cadrul evenimentului.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

S-a dat startul înscrierilor în cadrul atelierelor pe site-ul www.lollyboom.ro.

Pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt simpli. Accesezi site-ul la secțiunea înscrieri ateliere, alegi vârsta și data apoi vei fi redirecționat spre ateliere disponibile. Atenție! Numărul total de ateliere nu este cel final, așadar îți recomandăm să urmărești site-ul.

Peste 2000 de ateliere creative, pentru adulți și copii vor își așteaptă participanții. Pictură în diferite forme, origamii, crafting, ateliere de design vestimentar, balet, muzică reprezintă o parte dintre atelierele la care cei mici poti fi înscriși. Totodată pentru zborul cu balonul cu aer cald în zbor captiv înscrierile se vor face tot la secțiunea dedicată de pe site.

📷 Gabriel Aldea | http://komiti.ro/

În urmă cu trei ani în Cluj-Napoca s-a desfășurat prima ediție a celui mai mare festival al familiei din România, LollyBoom. În acest an festivalul se bucură de patru ediții conturate cu succes. Scopul este de a petrece timp de calitate alături de cei dragi în natură, de a retrăi cea mai frumoasă etapă copilăria. Festivalul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, deci se pliază pe interesele fiecărui participant.

În perioada 20-22 octombrie, Parcul Izvor se va transforma într-o lume de basm, cu decoruri de poveste la LollyBoom 2017 ediția București. Pentru un întreg weekend de aventură, distracție și relaxare participanții vor avea ocazia să exploateze diferite zone. Mai exact, peste 2000 de ateliere creative atât pentru copii, cât și pentru adulți, spectacole la scenă pe tot parcursul festivalului, ridicări cu balon cu aer cald, proiecții de filme, video mapping, facepainting, escaladă și multe alte activități vor creiona experiența acestei ediții.

📷 Gabriel Aldea | http://komiti.ro/

Dacă vrei să-ți aduci aminte cum timpul zbura fără nicio grijă când erai copil, să te relaxezi în timp ce savurezi o cafea, băuturi,gustări delicioase, să dansezi și să cânți, să vizionezi o piesă de teatru sau un film, un spectacol de magie, să-ți faci poze printre decorurile festivalului, să te joci sau să întreprinzi o mulțime de alte activități, LollyBoom 2017 ediția București este locul de unde nu ai voie să lipsești.

📷 Gabriel Aldea | http://komiti.ro/

Distracția, relaxarea, voia bună sunt la ele acasă. Accesul în cadrul festivalului este GRATUIT. Pe ritmurile muzicale ale DJ-ilor ești așteptat să-ți creionezi un weekend minunat cu multe surprize. Pentru mai multe detalii te invităm să dai like paginii de facebook. Înscrierile în cadrul atelierelor se vor face online pe site și vor fi disponibile în curând.

De aici pornește conceptul celui mai mare festival al familiei din România al cărui scop este de aduce lumea în natură, de a petrece timp de calitate alături de cei dragi și cel mai important, de a retrăi cea mai frumoasă etapă, copilăria.

În tărâmul de basm LollyBoom copilul din tine prinde iarăși contur, toate grijile dispar cât ai clipi și începe aventura unor momente de neuitat.

Cum este în lumea LollyBoom? Printre decoruri desprinse din poveste, spiridușii lucrează necontenit cu drag și spor ca tu să te bucuri de super activități, sute de ateliere creative, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, spectacole la scenă de teatru, magie, dans, concerte și o multitudine de surprize.

Citeşte şi: 6 Excursii de Relaxare în Familie la Domenii şi Ferme de lângă Bucureşti

LollyBoom este pentru tine! Să-ți reamintească importanța de a te bucura de lucruri simple, de a zâmbi fără un motiv întemeiat la fel cum o fac copiii, de a trăi experiențe inedite în locul unde distracția este în prim plan.

Vezi şi: 15 Locuri de Joacă Deosebite pentru Copii în Bucureşti

Despre Lollyboom

O variantă mai detaliată a acestui festival se regăsește în cele 4 ediții de până acum. 3 ediții în Cluj-Napoca și una în Brașov de care s-au bucurat comunitățile aferente.

În Cluj-Napoca festivalul a adunat un număr de peste 50.000 de participanți și s-a creionat prin 387 de ateliere cu 1568 de înscrieri unice în 39 de zone special amenajate. LollyBoom 2017, ediția Cluj-Napoca a însemnat ateliere pentru cei mici de pictură, gătit, creație vestimentară, confecționarea de diverse obiecte, intrumente muzicale, dar și sesiuni în care copiii învățau prin diverse tehnici să se relaxeze, să-și crească încrederea în forțele proprii și să-și dezvolte creativitatea. Spectacolele la scenă precum cele de magie, dans, dans sportiv, teatru, concerte dar și activitățile din zona parcului de bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, cursă cu obstacole, trenulețul veseliei, trambunlină, tobogane, jocuri ale copilăriei, parada celor mai îndrăgite personaje de la Disney au întrunit un număr mare de participanți. În fiecare seară atmosfera a fost întreținută de ritmurile muzicale ale celor de la CDJ Record Label, dar și de serile de film ale partenerilor de la TIFF și filmul Chasing Shadows, regizat de către clujeanul Don Alexandru, care a fost foarte apreciat de către public.

La Brașov, o primă ediție a însumat un număr de 38000 de participanți, 273 de ateliere cu 1723 de înscrieri unice în 27 de zone. O parte dintre activitățile de care s-au bucurat au fost spectacole de magie, teatru, ventrilocie, dans, muzică, concerte ale celor de la CUANTUNE și Andrei Lăzăroiu Band, ateliere de pictură sub diferite forme, design vestimentar, traforaj, crafting, escaladă, ridicări cu balon cu aer cald, ateliere prin care copiii învățau să-și dezvolte imaginația si să aibă mai multă încredere în forțele proprii, proiecții de film în aer liber. Înscrierile în cadrul atelierelor s-au efectuat online, locurile fiind epuizate până în prima zi de festival.

Detalii: http://www.lollyboomfestival.com/

Aftermovie Cluj-Napoca 2017

Aftermovie Brașov 2017

Detalii Eveniment

Perioada:
20-22 October 2017

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL