Lumea lui Paparin la Festivalului Teatru, Stradă și Copil

Joi 04 Septembrie 2014

 

Teatrul Ion Creangă revine pe scena Festivalului Teatru, Stradă și Copil. Teatru pentru copii

Teatrul Ion Creanga revine cu două dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu: „Un lup, o capră și trei iezi”, adaptare în cheie modernă a bine-cunoscutei povești „Capra cu trei iezi” de Ion Creangă, și „Lumea lui Paparin”, o comedie care invită publicul să descopere o lume plină de mister și aventuri în compania fantasticului inventator Paparin. Cele două spectacole vor avea loc în Parcul Herăstrău (intrarea Piața Charles de Gaulle), în Teatrul-cort special amenajat de Teatrul de animație Țăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.

Lumea_lui_Paparin_Teatrul_Ion_Creanga_foto_6_Maria_Stefanescu___ Medium_Size„Lumea lui Paparin”

Joi, 4 septembrie, ora 11.00

*Pentru copii peste 7 ani

Durata: 50 de minute

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Regia: Vasile Manta
Scenografia: Viaceslav Vutcariov
Coregrafia: Păstorel Ionescu

Distribuție: Paparin / Filipino – Mihai Verbiţchi; Lilu – Marcela Andrei; Tamino – Ștefania Dumitru; Alteia – Marina Secaşiu; Sololarina – Cornelia Pavlovici; Mini – Ioana Ginghină.
 

În staţia Paparin, energicul și neastâmpăratul Tamino, care visează o lume fără colțuri, și Alteia, fetița cu geamantanul plin de întrebări, se pregătesc pentru o călătorie care îi va purta – fără să știe – spre aceeași destinație: universul unui mare şi misterios inventator. Iar pentru a ajunge acolo tot ce trebuie să facă este să composteze… pelerina magică potrivită.

Biletele se pot achiziționa în rețeaua Eventim, online, pe site-ul www.eventim.ro, și în rețeaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librăriile Cărturești și Humanitas. Totodată, biletele vor fi disponibile înainte de spectacol și la punctul mobil de vânzare amplasat la intrarea în Teatrul-cort din Parcul Herăstrău (intrarea Piața Charles de Gaulles).

 

Mai multe informații despre spectacole sunt disponibile pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro, sau pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

 

Detalii Eveniment

Data:
Joi 04 Septembrie 2014

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Parcul Parcul Regele Mihai I al Romaniei (fost Herăstrău)

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Nordului 7-9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL