Madrigal cântă copiilor. Concert Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”

Duminică 26 Iulie 2020
București

Duminică, 26 iulie 2020, ora 21:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, vă invită la Concertul „Madrigal cântă copiilor”, al doilea eveniment al Stagiuni estivale Madrigal 2020.

Al doilea concert al mini-stagiunii Madrigal se va desfășura cu respectarea legislației și recomandărilor în vigoare privind organizarea spectacolelor, cu maximum 500 de participanți , în noul Amfiteatru „Mihai Eminescu” din Parcul Național (fost Lia Manoliu/ fost 23 August) din București (Str. Arhitect D. Hârjeu nr. 61 – accesul făcându-se direct prin Strada Arh. Hîrjeu, din Strada Maior Coravu sau Bulevardul Basarabia).

Costul unui bilet la concert este de 30 RON.

Costul unui abonament la toate cele 5 concerte este de 120 RON.

Corul Madrigal își continuă activitatea de mentorat pentru tânăra generație și îi dedică evenimentul concertistic sub sloganul „Madrigal cântă copiilor”. Concertul va avea o abordare educativă pentru copiii, cu o diversitate estetică și repertorială cu rol accentuat în dezvoltarea imaginației, creativității și spiritului artistic al spectatorilor.

Stagiunea estivală a Madrigalului este organizată în parteneriat cu Centrul Cultural „Mihai Eminescu” al Sectorului 2 din București și se înscrie în cadrul seriei de proiecte naționale SAMER – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României inițiată de Ministerul Culturii, ce invită spectatorii la evenimente live în aer liber, pe parcursul întregii veri.


 RECOMANDARE


*

Unde? Noul Amfiteatru „Mihai Eminescu” din Parcul Național (fost Lia Manoliu/ fost 23 August) din București (Str. Arhitect D. Hârjeu nr. 61 – accesul făcându-se direct prin Strada Arh. Hîrjeu, din Strada Maior Coravu sau Bulevardul Basarabia).

Reluarea concertelor și organizarea „Stagiuniii estivale Madrigal 2020” face parte din strategia generală a Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” de a păstra legătura permanent cu publicul și de a genera conținut cultural valoros, atât de necesar românilor, mai ales în perioade dificile. Seria de 5 concerte ale Stagiunii se va desfășura la Amfiteatru „Mihai Eminescu”, în fiecare duminică, de la ora 21:00 (19 iulie, 26 iulie, 2 august, 9 august si 16 august 2020), cu respectarea legislației în vigoare privind desfășurarea evenimentelor culturale cu public. Organizatorii au pregătit pentru public un repertoriu bogat și variat stilistic, diferit pentru fiecare spectacol, precum și o scenografie aparte, specifică evenimentelor Madrigal organizate în ultimii ani.

Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Parcul Național, reamenajat în cadrul Centrulului Cultural cu același nume din Sectorul 2, este un spațiu generos, cu o acustică deosebită, optim pentru desfăşurarea de spectacole şi concerte în aer liber. Având o capacitate totală de circa 3.200 de locuri, oferă ambianța ideală pentru găzduirea acestui tip de eveniment (cu maximum 500 de participanți), cu respectarea normelor oficiale de desfășurare a evenimentelor culturale cu public.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 26 Iulie 2020

Program:
21:00 - 22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL