Marea bălăceală de #lacolibe, „Amintiri din copilărie”, Corbu – Constanța

Sâmbătă 10 Iunie 2023
Constanta

Salutare! Copilul tău merită clipe alături de tine. Ia-l, înarmați-vă cu orice pistol cu apă, și veniți la ‘Marea Bălăceală’, la Corbu, #lacolibe.
Aur, marele dragon auriu a cucerit locul de joaca, s-a inchis in turnul principal din intrare, si pana la 18:00 nu va permite nici unui copil sa intre. De acolo de sus, ne va impusca pe toti cu apa.

👉 Program : vă așteptăm la ora 16:00 sa descarcam armele, pentru o confruntare de zile mari. Echipele vor fi mixte, formate din părinți și copii. Promitem tuturor că ne vom băga și noi, doar pentru a ajuta cele mai slabe verigi.

👉Recuzită necesară pentru marea bălăceală: pistoale, puști cu apă și neapărat prosoape si eventual halate.

👉Taxa de participare : 50 lei / copil, adulții nu au nimic de achitat dacă vin cu minim un copil, și participă la bălăceală (vor fi argații propriilor copii).

Parcare : aveti varianta de a achita 10 lei toată ziua în parcarea unității, sau în afara ei, unde este gratuit.
La ora 19:30 servim cina în vatră, în jurul focului, toți, împreună ca o familie. Costul cinei va fi de 50 lei / adult, 25 lei / copil, și vom anunța în câteva zile ce bunătăți va găti Vivi în ziua evenimentului.
Înghețata de la fratele Polar va fi iar la loc de cinste, iar merindele scoase din Cuptorul Satului 7 paini, vor fi o alternativă la îndemâna tuturor.

ATENȚIE! lupta cu apă se va desfășura în afara locului de joacă, în zona șurii și în piațeta cătunului nostru, pentru a evita eventualele accidentări. Tot din prevenție, pentru că se va alerga, recomandăm încălțăminte adecvată alergării. Zonele demarcate ca teren de lupta trebuiesc rescpectate, deoarece vom avea oameni care nu vor sa se ude.

👉 Regula de bază : Orice participant are dreptul de a spune STOP, moment în care va fi salvat, nimeni nu mai are voie să tragă în el, si va iesi in afara perimetrului de lupta. Razboiul cu apa se va imparti in 2 lupte de cate 1 ora fiecare, cu pauza de jumatate de ora pentru incarcarea arme, si cresterea glicemiei cu inghetata sau alte bunataturi din vatra.

Cand se aude fluierul fiecare participant are obligatia sa se opreasca din impuscat, pana se da drumul iar la lupta.

Încărcările cu apă a ‘armamentului’ se vor face din 2 centre din cătun :
– piațetă, lângă coliba copilăriei
– în intrarea de la șura nevoilor (zona de toalete și dușuri)

Va rugam explicati copiilor dumneavoastra ca nerespectarea regulilor sau a perimetrului ne permite descalificarea si elimiarea acestuia din lupta

👉SUCCES si ne iertati ca dam in mintea copiilor, insa ce poate fi mai frumos decat sa iti retraiesti copilaria, si mai ales alaturi de copilul tau.
Info & rezervări : Angi – +40 762 844 875

📍 Loc de joacă în aer liber – „Amintiri din copilărie” #lacolibe. Ferma vegetală, nr 2, în cătun #lacolibe, Corbu, Constanța

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/905737507191074


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 10 Iunie 2023

Program:
16:00 - 21:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL