Marele Bal “Da’ de ce ne-a invitat baronul la bal?”

18:00:00 - 18:00:00
07-08 Decembrie 2013

Mare bal plin de surprize, jocuri, ateliere de iarnă, povești cu final neașteptat și un tort uriaș. Activitati pentru copii si parinti

baronulSunt așteptate familiile cu copii de 2-10 ani care au participat la programe de-a lungul timpului, dar și prieteni noi care vor să ne cunoască. Evenimentul are loc în frumoasa și călduroasa Casă Lowendal sâmbătă, 7 decembrie (nu mai sunt locuri) și 8 decembrie 2013, ora 18.00 și va dura în jur de două ore.

Ținuta de gală este obligatorie pentru invitații mici și mari.

Însuși Baronul de Lowendal (întruchipat de actorul Ovidiu Ușvat) ne va fi gazdă, Regina Maria, care ne-a invitat deunăzi la ceai, în Tezaur, va fi acum invitat special, iar pajul, maestrul de ceremonii și alte personaje costumate vor face oficiile necesare oricărui bal prețios. Se vor desfășura mai multe ateliere în timpul cărora muzica interpretată la flaut de Casandra Iamandi și la pian, de către Mirela Driga, ne vor conduce pașii în ritm de menuet, vom afla care sunt bunele maniere la o masă de bal, cum se poate împodobi un ”brad” viu fără să-l tăiem și cum să facem decorații de brad speciale. Moș Nicolae este și el așteptat, iar într-o cameră secretă plină de indicii speciale: Aveți voie să trageți cu ochiul! Surprizele se țin lanț, iar finalul va fi cu totul neașteptat și vom afla Da’ de ce ne-a invitat baronul la bal? Totul, după un scenariu de Veronica Leca.
Programările sunt obligatorii şi se fac la e-mail: [email protected] (este necesară precizarea numelui şi vârstei copilului, numărul de adulți, iar înscrierea este valabilă numai după primirea unui email de confirmare) până cel târziu pe data de 1 decembrie. După acest răspuns, este necesară achitarea taxei de participare, la maxim trei zile după confirmarea înscrierii pe lista de participanți, dar nu mai târziu de miercuri, 4 decembrie, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea Taxa Bal). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 48 de ore înainte de desfășurarea programului, sumă din care se va scădea comisionul bancar. Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte. Locurile sunt limitate.

Taxă de participare:
o 120 lei/familie formată din doi membri (părinte și copil),
o 150 lei/familie formată din trei membri,
o 180 lei/ familie formată din patru membri
o 200 lei/familie formată din cinci membri etc.

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
07-08 Decembrie 2013

Ora incepere:
18:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Casa Lowendal

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Piata Gheorghe Cantacuzino nr 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL