Marşul Oficial Pentru Drepturile Animalelor – România

Sâmbătă 28 Septembrie 2019
București

Animalele au fost dintotdeauna aici cu noi, nu pentru noi.

Marșul Oficial pentru Drepturile Animalelor a ajuns la cea de-a 3-a ediție și se va desfășura anul acesta în București, pe data de 28 septembrie, începând cu ora 16. În Piața Victoriei se vor aduna și anul acesta toți cei care doresc să lupte pentru o lume mai blândă față de toate viețuitoarele cu care împărțim această planetă. După ce vom poposi o vreme în Piața VIctoriei vom porni în marș spre Piața ROmană. Îi invităm alături de noi pe toți cei care își doresc o societate dreaptă, care nu mai tolerează indiferența în fața suferinței animalelor, și nici cruzimea practicată în industria exploatării animalelor. Industrie care sacrifică binele animalelor, al oamenilor și al planetei în numele profitului.

În 2018 peste 28.000 de oameni din 25 de orașe ale lumii au ieșit în stradă pentru a cere ca suferința animalelor să nu mai fie ignorată. În Londra au participat anul trecut peste 10.000 de oameni, cu peste 400% mai mulți decât în anul precedent. Ne dorim ca această mobilizare extraordinară să ne inspire și pe noi, și să reușim anul acesta să strângem în București mii de voci care să strige pentru cei care nu ne pot cere ajutorul folosind cuvinte. Dacă nu sunteți în țară dar doriți să participați la acest eveniment, puteți verifica unde se va afla cel mai apropiat marș pentru drepturile animalelor aici: https://www.theofficialanimalrightsmarch.org/

Pe 28 septembrie trebuie să fim uniți pentru animale! Pentru toate ființele care sunt în prezent exploatate, care simt durere și care depind de noi pentru a-și face vocea auzită. Împreună putem trezi conștiințe, împreună putem schimba obiceiuri, împreună putem opri cruzimea și violența.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 Septembrie 2019

Program:
16:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL