Mărțișoare din ceramică. Atelier de modelaj DaVinci | Brașov

Joi 22 Februarie 2024
Brasov

Ne pregătim pentru luna martie, luna Mărțișoarelor!

Vă invităm să vă alăturați unui atelier special de creație mărțișoare din ceramică.

Veți avea ocazia să vă exprimați creativitatea și să realizați oiecte unice, lucrate manual. Atelierul se concentrează pe arta lucrului cu ceramica, oferindu-vă șansa de a modela și picta mărțișoare.

22 februarie – Decorarea obiectelor folosind culori speciale ceramicii. Mai este nevoie de o ultima ardere înainte de împachetarea obiectelor realizate.

Numărul de locuri este limitat la 10 participanți, pentru a asigura o experiență personalizată și calitatea instruirii. Taxa de participare este de 320 lei, care include toate materialele necesare, precum și îndrumarea artistului Manuela Zvîc. Vă vom oferi de asemenea o atmosferă relaxantă, muzică bună completată de cafele aromate de specialitate și prăjituri.

Veniți să vă bucurați de o experiență artistică unică și să plecați cu mărțișoare personalizate care vor adăuga o notă specială cadourilor dumneavoastră.

Cui se adresează?

Cursul este deschis pentru oricine dorește să se destindă, să se exprime creativ și să se umple de energie, indiferent de vârstă.

Cât timp durează?

– 3 ore pline de voie bună și informații
– 22 februarie ora 18:30

Care este investiția ta?

– Costul total este de 300 lei și include:

• ceramică specială
• materiale profesionale pentru pictură
• ardere
• îndrumarea continuă a unui artist ceramist

Având în vedere că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă asigurați participarea prin rezervare la numărul de telefon 0799077566.

Invită-ți prietenii, colegii sau familia și primiți o reducere si un voucher pentru un alt atelier.
@Manuela Zvîc este freelancer artist, absolventă a secției de Sculptură din cadrul Facultății de Arte și Design Timișoara.

Manuela are un Master în sculptură și a terminat Școala doctorală pentru o bună înțelegere și aprofundare a sculpturii și artei în general. Este și profesor de modelaj în cadrul Liceului Vocațional de Arte Plastice Hans Mattis Teutsch din Brașov.

📍 DaVinci Activity, Zizinului 43, Brașov – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/davinciactivity

Detalii Eveniment

Data:
Joi 22 Februarie 2024

Program:
De la 18:30

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL