Masha și Ursul. Spectacol Live la Cluj | 18 Mai

Sâmbătă 18 Mai 2019
Cluj-Napoca

♥ Pe 18 mai te invităm în Cluj Napoca la spectacolul live Masha și Ursul- Poveste Misterioasă. Toate personajele animate prind viață într-un spectacol de teatru pe scenă. Copiii vor avea ocazia să cânte, să danseze și să descopere o poveste amuzantă și misterioasă alături de personajele lor favorite, Masha și Ursul!

Inspirat dintr-un basm popular, „Masha și Ursul” a fost tradus în 25 de limbi diferite și este difuzat în peste 120 de țări. Desenul animat este în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume, fiind de asemenea disponibil şi pe Netflix, HBO și NBC Universal.

Unde? Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca, Piaţa Lucian Blaga 1-3

Desenul animat prezintă povestea unei fetițe numite Masha și a părintelui ei – Ursul, care încearcă să o țină departe de năzbâtii.
Masha trăiește în pădure alături de cățelul, capra și porcul ei și este o fetiță neastâmpărată, gurmandă, plină de inițiativă și de energie, a cărui scop principal este să se amuze și să profite de viață. Îi place tot ce e dulce, îi place să pună mână pe orice, să se joace cu trofeele și cupele prietenului ei, ursul, să se joace cu mingea, să sară în apă și să pună o mulțime de întrebări.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Mai 2019

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL