Mediul Montessori – Aria Senzorial. Atelier pentru Părinți @ Montessano

UPDATE. Din motive obiective atelierul nu va mai avea loc si va fi reprogramat la o data ulterioara.

Dragi părinți,

Avem plăcerea să vă invităm la un nou atelier Montessori, destinat atât părinților interni, cât și celor din afara comunității Montessano, atelier ce va avea ca temă:

MEDIUL MONTESSORI – ARIA SENZORIAL ȘI COORDONARE MÂNĂ OCHI

În cadrul acestui atelier ne propunem să vă prezentăm mediul Montessori aferent nivelului de vârstă 0-3 ani și 3-6 ani, punând accent în special pe aria Senzorial.

Veți avea parte de prezentări ale materialelor făcute de către pedagogii Montessano. După fiecare prezentare, am rezervat timp pentru sesiuni de întrebări și răspunsuri, pentru o mai bună cunoaștere a modului de desfășurare a activităților si a instrumentelor pe care cadrele didactice le folosesc pentru lucrul individual cu copiii.

De asemenea, veți avea posibilitatea să lucrați chiar dvs cu materialele aferente acestei arii curriculare, așa cum copiii dvs o fac zilnic la grădiniță.

Atelierul va avea loc marți, 25 februarie 2020, în sala de clasă a grupei Cireșul Înflorit, în intervalul orar 18:00 – 20:00.

Atelierul va fi susținut de pedagogii: Raluca Dumitru, Florentina Mitincu, Iuliana Dumitriu și Anca Bogatu.

Pentru o bună organizare, numărul participanților este limitat, de aceea vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră până cel tarziu luni, 24 februarie, ora 16. Atelierul va avea loc doar dacă vor confirma prezența minim 5 participanți.

Contribuția de participare pentru părinții externi, din afara comunității, este de 50 RON și se consideră parinți externi cei care nu au achitat taxa de rezervare a unui loc și nu au semnat contractul.
De asemenea, în cazul în care cunoașteți părinți cărora le-ar putea fi de folos acest atelier, puteți veni împreună, cu rugămintea de a specifica în confirmare numele și numărul persoanelor care vă însoțesc.

Participarea la atelier este destinată doar adulților. Pentru înscrieri, vă rugăm să trimiteți un email pe [email protected] sau să sunați la numărul 0773774883.

Vă așteptăm cu drag!
Echipa Montessano

Detalii Locație

Grădiniţa Montessano. Educaţie Montessori in zona Unirii

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Parfumului, 9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL