Modelaj cu plastilina artizanala. Atelier de joaca senzoriala copii

1-2 ani
11:00 - 11:00
Sâmbătă 23 Ianuarie 2016
București

Modelaj cu plastilina artizana este un atelier de joaca senzoriala pentru copii intre 1,6 luni si 2 ani cu Adina Cosac, instructor Lumea lui MOMO de educație timpurie.

Modelaj cu plastilina artizanala – arome si texturi. Bebelușii descoperă lumea. Atelier de joaca senzoriala pentru copii intre 1,6 luni si 2 ani cu Adina Cosac, instructor Lumea lui MOMO de educație timpurie

Stiați că abia dupa primele șase luni,  după ce a stat tot timpul in contact cu mama sa, bebelușul este pregătit sa se deschidă către lume? Și felul in care el o descoperă si ințelege viața, este cu ajutorul celor 5 simturi: mirosul, vazul, auzul, gustul si pipaitul. Iar toate aceste experiențe pe care i le oferim sunt definitorii pentru dezvoltarea lui.

Incepănd cu 16 ianuarie 2016, la cererea multor parinți  am deschis o noua serie de atelierelor senzoriale și in weekend, unde te asteptam dragă mamică sau tătic să participi alături de copilul tău.

Sâmbata aceasta vom experimenta alaturi de copii modelajul cu un aluat  aromat cu scorțisoară naturala. Toate materialele pe care le folosim la acest atelier, sunt alese special pentru a satisface cele nevoile copiilor la această vîrstă, sunt NON-TOXICE și chiar comestibile.

Detalii atelier modelaj cu plastilina artizanala

Acasa la MOMO, intr-o atmosferă caldă si prietenoasă, vom interactiona alaturi de 7 mamici si copilașii lor, iar participarea se face doar pe baza de inscriere prealabilă.

Costul unei sedințe este 60 lei/mamică + copil.
Inscrierile sunt nominale si se fac doar la email [email protected], precizănd vărsta copilului. Detalii la telefon 0723.565.113
Anularile se fac in scris sau telefonic cu minim 24 de ore inainte de atelier.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Adresa noastră este Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Sector 1, et 1, 4321# cod acces poarta.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Ianuarie 2016

Program:
11:00 - 11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL