Monterra – Aici Cresc Montessori: de la 1,5 ani la 15 ani

București

Înfiinţată în 2010, Monterra este o şcoală şi grădiniţă Montessori care oferă un program educaţional integrat şi complet, bazat pe principii Montessori pentru copiii de la 1,5 ani la 15 ani: creșă, gradiniță, școală primară și școală gimnazială.

La Monterra:

· Oferim pedagogie Montessori autentică prin profesori special pregătiți în pedagogia Montessori, cu calificare la standarde internaționale
· Creștem Montessori din 2010, urmărind achizițiile academice, dezvoltarea emoțională, socială și educația morală a copiilor
· Folosim principii moderne de creștere și educare a copiilor
· Creștem Împreună Copii Împliniți este un concept unic pe piața românească, care îmbină educația Montessori și metoda de comunicare ESPERE pentru a hrăni Copilul ca întreg.

Descriere Scoala Monterra GoKidGrădinița și Școala Monterra sunt acreditate de Ministerul Educaţiei Naţionale în alternativa Montessori.

Vino să ne cunoaștem! https://scoalamonterra.ro/inscriere/

Creșă și Grădiniță – Str. Vatra Luminoasă nr. 118, sector 2, București (punct de reper: Mega Mall)

Gradinita Monterra gokidCopiii pot continua educația la Gimnaziul Monterra, autorizat de Ministerul Educației Naționale pe curriculum național.

Creșă, Grădiniță, Școală Primară, Gimnaziu – Strada Vasile Lascăr 87, sector 2, București (puncte de reper: bd. Dacia/ Piața Gemeni).

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU