Montessano – Viata Practica 3-6 ani. Atelier pentru Părinți

Marți 28 Ianuarie 2020
București

Dragi părinți,

Avem plăcerea să vă invităm la un nou atelier Montessori, destinat atât părinților interni, cât și celor din afara comunității Montessano, atelier ce va avea ca tema:

VIAȚA PRACTICĂ

„Orice copil care știe să se servească singur, care știe să-și pună pantofii, să se îmbrace și să se dezbrace singur reflectă în bucuria și în veselia lui demnitatea umană, deoarece aceasta derivă din sentimentul propriei independențe.” Maria Montessori – Copilul în familie

Atelierul va avea loc marți, 28 ianuarie 2020, în sala de clasă a grupei Teiul Înmiresmat, în intervalul orar 18:00 – 20:00.

În cadrul acestui atelier vom explica și detalia principiile care stau la baza ariei de Viață Practică și exercițiile incluse aici și vom face prezentări de materiale din această categorie.

Atelierul va fi susținut de pedagogii: Raluca Dumitru, Florentina Mitincu și Iuliana Dumitriu.

Pentru o bună organizare, numărul participanților este limitat, de aceea vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră până cel tarziu luni, 27 ianuarie, ora 16. Atelierul va avea loc doar dacă vor confirma prezența minim 5 participanți. Contribuția de participare pentru părinții externi, din afara comunității, este de 50 RON și se consideră parinți externi cei care nu au achitat taxa de rezervare a unui loc și nu au semnat contractul. De asemenea, in cazul in care cunoașteți părinți cărora le-ar putea fi de folos acest atelier, puteți veni împreună, cu rugămintea de a specifica în confirmare numele și numărul persoanelor care vă însoțesc.

Participarea la atelier este destinată doar adulților.

Când are loc? Marti, 28 Ianuarie 2020, 18.00-20.00

Unde? la Montessano Grădiniță Școală, Strada Parfumului, 9, Bucuresti. Vezi locația pe hartă.

Preț: 50 lei / persoană

Înscrieri: 

Vă așteptăm cu drag!
Echipa Montessano

Detalii Eveniment

Data:
Marți 28 Ianuarie 2020

Program:
18:00 - 20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădiniţa Montessano. Educaţie Montessori in zona Unirii

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Parfumului, 9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL