Musafirii nepoftiţi în fauna României

Sâmbătă 27 Octombrie 2012

 

Din categoria Evenimente educative pentru copii, va prezentam conferinta: Musafirii nepoftiţi din fauna României.

Copiii pot participa Sâmbătă, 27 octombrie, începând cu orele 11.00, la o nouă întâlnire din cadrul programului „La Antipa, în spatele uşilor închise”, cu tema: Musafirii nepoftiţi în fauna României.

Despre speciile care călătoresc din zona lor de origine şi se instalează în regiuni noi, în care provoacă stricăciuni şi dezechilibrează ecosistemele afectând relaţiile dintre organismele deja existente acolo, puteţi afla numai deschizând uşa laboratorului Anei – Maria Krapal, specializată în studiul faunei introduse şi invazive în România.

Vă invităm să descoperiţi cum unele dintre speciile ajung să fie invazive în fauna ţării şi soluţiile pentru a evita aceste invazii; fenomenul va fi exemplificat prin cazuri de la noi din ţară cu referire specială la animalele acvatice.

Conferinţa va fi prezentată într-un mod accesibil publicului larg, va fi bogat ilustrată, participanţii având posibilitatea de a observa câţiva reprezentanţi ai unor specii invazive în fauna României la aparatura optică de laborator.

Înscrierea participantilor se poate face în limita a 50 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: [email protected] .

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi și studenți – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulți – 20 de lei.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Octombrie 2012

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL